A kézi címkézőgép jellegzetességei

forrás: Prím Online, 2023. január 1. 13:25

A kézi címkézőgép használata minden olyan vállalkozás számára fontos, ahol napi szinten sok terméken kell a címkéket elhelyezni. Elképzelni is rossz, mi lenne akkor, ha egyenként kellene azokat felragasztani. 

A kézi címkézőgép megkönnyíti a munkát

 

A kézi címkézőgép segítségével naponta több ezer címke felragasztható anélkül, hogy ahhoz sok munkatársnak jelen kellene lennie. Használata egyszerű, praktikus és rendkívül kényelmes. Például a DunaShopnál kapható címkenyomtatóval megnyomtatott tekercses etikett címkéket is képes precízen elhelyezni az Ön termékein. 

 

A kézi címkézőgép - vagy más néven a tekercses címkefelrakó - hatékonyan növeli a termelékenységet. Alkalmazásával lényegében maga a felragasztás - a címkézési feladatok utolsó lépése válik könnyebbé. Végre a helyükre kerülnek a megfelelő tartalommal rendelkező megnyomtatott címkék. Azok a címkék, amelyek a felületükön kötelező, ajánlott és nélkülözhetetlen információkkal szolgálnak a vásárlók részére.

 

A kézi címkézőgép használata

 

A kézi címkézőgép olyan eszköz, ami nemcsak a termelékenységet növeli, hanem közvetve a bevételeket is. Alkalmazása Önnek is rengeteg időt, energiát és költséget takarít meg, ami már önmagában is jelentős eredményeket hoz. A címkézőgép használata során csak arra kell figyelnie, hogy a címke vastagsága legalább 50 mikron legyen, hiszen csak e fölött támogatott a kellékanyag.

 

A kézi címkézőgép számos területen használható a gyártástól kezdve a szállítmányozáson és raktározáson át a kereskedelemig. Tökéletes megoldást jelent minden olyan esetben, amikor nagyobb mennyiségű hordozószalagra csévélt öntapadós címkét kell felragasztani kézi erővel. Lényegesen könnyebb és gördülékenyebb vele a munka.

 

A kézi címkézőgép előnyei

 

A következőkben Ön is megismerheti ezen eszköz előnyeit, nevezetesen:

 

  • Kezelése könnyen elsajátítható
  • Lehetőséget teremt arra, hogy a legpontosabb és leggyorsabb legyen a termékcímkézés 
  • Alapanyaga ellenálló, emiatt a karbantartása sem fog gondot okozni
  • Kíméli a kezet, mert ergonómikus a kialakítása 
  • A súlya is alacsony, nem jelent különösebb terhelést
  • Nem igényel speciális beállítást vagy kalibrálást, hiszen abban az esetben, ha a címkék távolsága eléri a 2-3 milliméteres minimális értéket, akkor a teljes címkehossz továbbítódik.
  • Lerövidíti a címkézésre fordított időt, így azt más feladatok elvégzésére fordíthatja

 

 

A kézi címkézőgép speciális típusával üvegeket, palackokat is címkézhet

 

Gyakran jelent gondot a borászatok, sörfőzdék, pálinkafőzdék számára a különböző formájú, anyagú és méretű palackok címkével való ellátása. A kézi címkézőgépnek azonban létezik egy olyan speciális típusa, amit pontosan erre a feladatra fejlesztettek ki. Ez a palack címkézőgép.

 

Ez a mechanikus, kézzel hajtható címkézőgép pontosan, gyorsan, kiváló minőségben helyezi el a kellő helyre a címkéket. Ha kell, szeszipari termékekre, ha kell, tégelyekre, savanyúságokra, befőttekre. 

 

Tegye könnyebbé a munkát! A kézi címkézőgépnek az Ön vállalkozásában is helye van!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50