A kézi címkézőgép jellegzetességei

forrás: Prím Online, 2023. január 1. 13:25

A kézi címkézőgép használata minden olyan vállalkozás számára fontos, ahol napi szinten sok terméken kell a címkéket elhelyezni. Elképzelni is rossz, mi lenne akkor, ha egyenként kellene azokat felragasztani. 

A kézi címkézőgép megkönnyíti a munkát

 

A kézi címkézőgép segítségével naponta több ezer címke felragasztható anélkül, hogy ahhoz sok munkatársnak jelen kellene lennie. Használata egyszerű, praktikus és rendkívül kényelmes. Például a DunaShopnál kapható címkenyomtatóval megnyomtatott tekercses etikett címkéket is képes precízen elhelyezni az Ön termékein. 

 

A kézi címkézőgép - vagy más néven a tekercses címkefelrakó - hatékonyan növeli a termelékenységet. Alkalmazásával lényegében maga a felragasztás - a címkézési feladatok utolsó lépése válik könnyebbé. Végre a helyükre kerülnek a megfelelő tartalommal rendelkező megnyomtatott címkék. Azok a címkék, amelyek a felületükön kötelező, ajánlott és nélkülözhetetlen információkkal szolgálnak a vásárlók részére.

 

A kézi címkézőgép használata

 

A kézi címkézőgép olyan eszköz, ami nemcsak a termelékenységet növeli, hanem közvetve a bevételeket is. Alkalmazása Önnek is rengeteg időt, energiát és költséget takarít meg, ami már önmagában is jelentős eredményeket hoz. A címkézőgép használata során csak arra kell figyelnie, hogy a címke vastagsága legalább 50 mikron legyen, hiszen csak e fölött támogatott a kellékanyag.

 

A kézi címkézőgép számos területen használható a gyártástól kezdve a szállítmányozáson és raktározáson át a kereskedelemig. Tökéletes megoldást jelent minden olyan esetben, amikor nagyobb mennyiségű hordozószalagra csévélt öntapadós címkét kell felragasztani kézi erővel. Lényegesen könnyebb és gördülékenyebb vele a munka.

 

A kézi címkézőgép előnyei

 

A következőkben Ön is megismerheti ezen eszköz előnyeit, nevezetesen:

 

  • Kezelése könnyen elsajátítható
  • Lehetőséget teremt arra, hogy a legpontosabb és leggyorsabb legyen a termékcímkézés 
  • Alapanyaga ellenálló, emiatt a karbantartása sem fog gondot okozni
  • Kíméli a kezet, mert ergonómikus a kialakítása 
  • A súlya is alacsony, nem jelent különösebb terhelést
  • Nem igényel speciális beállítást vagy kalibrálást, hiszen abban az esetben, ha a címkék távolsága eléri a 2-3 milliméteres minimális értéket, akkor a teljes címkehossz továbbítódik.
  • Lerövidíti a címkézésre fordított időt, így azt más feladatok elvégzésére fordíthatja

 

 

A kézi címkézőgép speciális típusával üvegeket, palackokat is címkézhet

 

Gyakran jelent gondot a borászatok, sörfőzdék, pálinkafőzdék számára a különböző formájú, anyagú és méretű palackok címkével való ellátása. A kézi címkézőgépnek azonban létezik egy olyan speciális típusa, amit pontosan erre a feladatra fejlesztettek ki. Ez a palack címkézőgép.

 

Ez a mechanikus, kézzel hajtható címkézőgép pontosan, gyorsan, kiváló minőségben helyezi el a kellő helyre a címkéket. Ha kell, szeszipari termékekre, ha kell, tégelyekre, savanyúságokra, befőttekre. 

 

Tegye könnyebbé a munkát! A kézi címkézőgépnek az Ön vállalkozásában is helye van!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Miért jó márkafüggetlen szervizben javíttatni a telefonodat?

Az okostelefonok ma már sokunk életének szerves részei, szinte a nap 24 órájában velünk vannak, és a kommunikáció mellet a szórakoztatásunkat szolgálják, de pénzügyeink intézésére, vásárlásra is alkalmasak. Éppen ezért kivétel nélkül érzékenyen érint mindenkit, ha meghibásodik vagy megsérül a készülék. 

2023. január 13. 13:21

Amikor semmi pénzért sem cserélnénk le a kedvenc kotyogónkat

Már csak néhány lakásban találkozunk kotyogóval, mivel a legtöbb ember automata kávéfőzőre váltott, de nem mindenki. A szüleim vidéken élnek és a mai napig kotyogóval főzik a kávéjukat. Elmondásuk szerint sokkal erősebb így a kávé, mint bármilyen más kávégéppel készült ital. Azt nem tudom, ebben mi az igazság, azt viszont igen, hogy még ezek a darabok is szorulhatnak időnként némi tuningra.

2023. január 1. 13:31

A kézi címkézőgép jellegzetességei

A kézi címkézőgép használata minden olyan vállalkozás számára fontos, ahol napi szinten sok terméken kell a címkéket elhelyezni. Elképzelni is rossz, mi lenne akkor, ha egyenként kellene azokat felragasztani. 

2023. január 1. 13:25

Hogyan parkolj a reptéren?

Amikor közeledik az utazás időpontja, minden felelősségteljes utazó végiggondolja, hogy hogyan fog kijutni a reptérre. Opció lehet a taxi, a carsharing szolgáltatók vagy a saját autó használata. Ha viszont saját autóval megyünk ki a reptérre, szeretnénk azt biztonságban tudni, miután felszálltunk.

2023. január 1. 13:16

A budapesti sittszállítás egyszerűbb, mint gondolnánk

A konténerrendelés egy igazán népszerű megoldás, ha építkezésen, felújításon, bontáson vagy lomtalanításon keletkezett hulladékról van szó. Az előbbiekben említett négy művelet során rengeteg szemét elszállításáról kell gondoskodni, így egy gyors, hatékony és valamilyen szinten rugalmas szolgáltatásra van szükség, ez a sittszállítás.

2023. január 1. 13:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46