Miért jó márkafüggetlen szervizben javíttatni a telefonodat?

forrás: Prím Online, 2023. január 13. 13:21

Az okostelefonok ma már sokunk életének szerves részei, szinte a nap 24 órájában velünk vannak, és a kommunikáció mellet a szórakoztatásunkat szolgálják, de pénzügyeink intézésére, vásárlásra is alkalmasak. Éppen ezért kivétel nélkül érzékenyen érint mindenkit, ha meghibásodik vagy megsérül a készülék. 

 

Szerencsére ma már több megoldás közül is választhatunk, ha a telefonunk javításra szorul, a hivatalos márkaszervizek mellett számtalan márkafüggetlen javítóműhely áll rendelkezésünkre. Mikor melyiket érdemes választani? Tarts velünk, mutatjuk!

 

A garancia kérdése

 

A mobil meghibásodása nemcsak kellemetlen, hiszen néhány napig, esetleg hetekig nélkülöznöd kell a készüléket, hanem drága dolog is lehet, amennyiben a hiba nem garanciális. A GSM Pont márkafüggetlen szervizként gyorsan és versenyképes árakon, megbízható minőségben dolgozik, így abban az esetben is jó megoldás hozzájuk fordulni, ha a károkat neked kell fizetned. 

 


A hivatalos márkaszervizekben a javítás egyes márkák esetén akár hetekig is eltarthat, ugyanis nem helyben, hanem egy központi telephelyen történik, amely gyakran külföldön van. Cserébe garantáltan szakszerű javítást kapsz eredeti gyári alkatrészekkel, igaz, mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod, ha nem a gyártónak felróható ok következtében történt a meghibásodás, vagy a garanciális időn túl történt a baleset.

 

Milyen esetben jó megoldás márkafüggetlen szervizhez fordulni?

 

A hiba jellegétől függően garanciális időn belül is érdemes lehet márkafüggetlen szerviztől kérni segítséget, hiszen a neked felróható okból történt törésre, meghibásodásra, beázásra nem terjed ki a gyártó jótállása. A márkaszervizekben magasabb áron vállalják a javítást, hiszen eredeti alkatrészekkel dolgoznak, továbbá a vállalási határidő is hosszabb lehet. 

 

Márkafüggetlen szervizt szinte minden sarkon találni, azonban érdemes utánajárni, melyik mennyire megbízható, mielőtt rájuk bízod a telefonodat! Valós vevői véleményeket keress, érdeklődj ismerőseidnél! A korrekt szervizekben a gyárival megegyező minőségű alkatrészeket használnak, valamint komoly szakmai tapasztalattal, képzett kollégákkal rendelkeznek.

 

Milyen előnyei vannak a márkafüggetlen szervizeknek?

 

A legfontosabb, és sokak számára leglényegesebb szempont a gyorsaság. Egy márkafüggetlen szervizben akár 1 órán belül is meglehet a javítás, amennyiben a szükséges cserealkatrész készleten van. A javítást ingyenes bevizsgálás előzi meg, aminek alapján a szervizesek meg tudják becsülni a várható költségeket, és ami alapján eldöntheted, hogy kéred-e a helyreállítást.

 

A megbízható helyeken 180 nap garanciát vállalnak az elvégzett munkára, így jogos reklamáció esetén visszaviheted a mobilodat ingyenes javításra. A kiváló ár-érték arányú Xiaomi készülékek nagy száma indokolja, hogy a legtöbb szervizben foglalkoznak ezen márka készülékeinek javításával, azonban érdemes utánanézni a javítás minőségének, mielőtt beadod valahova a telefonodat!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Miért jó márkafüggetlen szervizben javíttatni a telefonodat?

Az okostelefonok ma már sokunk életének szerves részei, szinte a nap 24 órájában velünk vannak, és a kommunikáció mellet a szórakoztatásunkat szolgálják, de pénzügyeink intézésére, vásárlásra is alkalmasak. Éppen ezért kivétel nélkül érzékenyen érint mindenkit, ha meghibásodik vagy megsérül a készülék. 

2023. január 13. 13:21

Amikor semmi pénzért sem cserélnénk le a kedvenc kotyogónkat

Már csak néhány lakásban találkozunk kotyogóval, mivel a legtöbb ember automata kávéfőzőre váltott, de nem mindenki. A szüleim vidéken élnek és a mai napig kotyogóval főzik a kávéjukat. Elmondásuk szerint sokkal erősebb így a kávé, mint bármilyen más kávégéppel készült ital. Azt nem tudom, ebben mi az igazság, azt viszont igen, hogy még ezek a darabok is szorulhatnak időnként némi tuningra.

2023. január 1. 13:31

A kézi címkézőgép jellegzetességei

A kézi címkézőgép használata minden olyan vállalkozás számára fontos, ahol napi szinten sok terméken kell a címkéket elhelyezni. Elképzelni is rossz, mi lenne akkor, ha egyenként kellene azokat felragasztani. 

2023. január 1. 13:25

Hogyan parkolj a reptéren?

Amikor közeledik az utazás időpontja, minden felelősségteljes utazó végiggondolja, hogy hogyan fog kijutni a reptérre. Opció lehet a taxi, a carsharing szolgáltatók vagy a saját autó használata. Ha viszont saját autóval megyünk ki a reptérre, szeretnénk azt biztonságban tudni, miután felszálltunk.

2023. január 1. 13:16

A budapesti sittszállítás egyszerűbb, mint gondolnánk

A konténerrendelés egy igazán népszerű megoldás, ha építkezésen, felújításon, bontáson vagy lomtalanításon keletkezett hulladékról van szó. Az előbbiekben említett négy művelet során rengeteg szemét elszállításáról kell gondoskodni, így egy gyors, hatékony és valamilyen szinten rugalmas szolgáltatásra van szükség, ez a sittszállítás.

2023. január 1. 13:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46