Az Alza 3D nyomtatókat ad hat hónapos térítésmentes használatra magyar iskoláknak

forrás: Prím Online, 2023. január 19. 20:58

A modern technológiai és innovatív megoldások elkötelezett híveként az Alza.hu egyedülálló lehetőséget kínál a magyar oktatási intézményeknek. A Csehországban évek óta sikerrel futó projekt immár harmadik alkalommal pályázható hazánkban is. A kezdeményezésre jelentkező iskolák fél évre térítésmentes használatra kaphatnak 3D nyomtatót.

A 2020-ban indult program keretében az oktatási intézmények hat hónapon át térítésmentesen kipróbálhatják az Alza által biztosított 3D nyomtatót, a Creality Ender 3-at. A lehetőség azért is egyedülálló, mert az ingyenes próbaidőszak leteltével kedvezményes áron megvásárolhatják, illetve vissza is adhatják a készüléket, az Alza semmilyen költséget nem számít fel a használatért.

 

„A 3D nyomtatás egyre inkább a mindennapjaink részévé válik. Hasznossága megkérdőjelezhetetlen a terméktervezés és a gyártás mellett mindennapi életünkben, illetve nem utolsó sorban a művészetek terén is kiváló lehetőséget nyújt a kreatív elképzelések megvalósítására” – mondta Takács Csaba, az Alza.hu ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: „az oktatásban is napról napra nő az igény a digitális eszközök egyre széleskörűbb használatára. Az Alza programjának köszönhetően a diákok egy innovatív technikai újdonsággal ismerkedhetnek a tanórákon.”

 

 

Az eddigi visszajelzések alapján a programban már résztvevő iskolák tanulói megismerték a 3D nyomtató működését, elsajátították magabiztos kezelését, számos érdekes szemléltető formát készítettek, amelyek fejlesztették kreativitásukat és különböző területeken segítették az oktatást. 

 

A jelentkezés egyszerű, mindössze egy e-mail üzenetben kell jelezni a b2b@alza.hu címre részvételi szándékukat, majd az Alza 3D nyomtatók kölcsönadásával megbízott munkatársa rövidesen tájékoztatást nyújt a további lépésekről. A programban résztvevő oktatási intézményeknek a próbaidőszak leteltével 30 nap áll rendelkezésére, hogy a kedvezményes vételárat kifizessék, vagy a készüléket működőképes, sértetlen, hiánytalan állapotban visszajuttassák az Alzának.

 

Az Alza minden területen igyekszik maximális segítséget nyújtani az oktatás digitalizációjához. Az elmúlt években jelentősen megnövekedett az érdeklődés a technikai és informatikai eszközök oktatási célú felhasználására, így a cég évről-évre előnyösebb vásárlási feltételekkel, kedvező árakkal, a hét minden napján aktív ügyfélszolgálattal, a termékek kipróbálásának lehetőségével és számos fizetési opcióval várja az intézményeket.

Kulcsszavak: Alza Alza.hu 3D nyomtató

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Drónnal térképezték fel a Gödöllői Királyi Kastély parkját

Levegőből, valamint a földről készült fotók és mérések segítségével egy olyan térinformatikai adatbázis jött létre, amelynek köszönhetően a jövőben pontosabban lehet majd megtervezni a Gödöllői Királyi Kastély parkjában időszerűvé váló munkálatokat. Emellett olyan fejlesztések megvalósítására is lehetőséget nyújt, amelyek a műemléki és természetvédelmi oltalom alatt álló történeti kertben a programkínálat szélesítéséhez járulnak hozzá.

2023. február 4. 14:50

Ezek a nemzetközi trendek dominálnak idén a hazai villamosenergia-szektorban!

Kulcsfontosságú év lesz az idei a globális és hazai energiaszektorban. Egyrészt tovább fokozódik a nyomás a kontinens energiabiztonságának növelésére, másrészt pedig továbbra is fókuszban marad a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése. Az Eaton globális energiagazdálkodási vállalat honi leányvállalatának piaci prognózisából megtudhatjuk, hogy idén milyen kihívásokkal néz szembe a villamos energetikai szegmens, és a nemzetközi trendek milyen hatást gyakorolnak a magyar piacra.

2023. február 4. 12:32

Hitelkártya helyett itt a BNPL: vásárolj most, fizess később!

A Buy Now Pay Later (BNPL) pénzügyi szolgáltatás néhány éve kezdte meg hódító körútját az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában, ma már több mint 30 országban van jelen. Emberek milliói vásárolnak online és próbálnak ki termékeket anélkül, hogy fizetniük kellene értük. Az új finanszírozási szolgáltatás könnyen válhat a hitelkártya új versenytársává lakossági ás üzleti körökben is – a Deloitte szakértői szerint.

2023. február 4. 10:39

Az ATV-t és két helyi rádiót is megbírságolt a Médiatanács

Jogszerűtlenül kivitelezett termékmegjelenítésért bírságolta meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa az ATV-t a Napló című műsor egyik riportja miatt. A testület ezen kívül egy karcagi és szolnoki helyi rádió műsorainak vizsgálata során hiányosságot tárt fel, ezért bírságot rótt ki a szolgáltatójukra, emellett a szolnoki rádió burkolt reklámot is közzétett. 

2023. február 3. 20:24

Top 10 trend 2023-ban a bankszektorban

A már jól ismert folyamatok és a legújabb innovációk együttesen alakítják át a bankok működését. Az elmúlt 17 év alacsony kamatlábai megdöntötték az iparág alapvető egyenletét – miszerint a betétek mozgatják a hitelezést. Ebben az időszakban a pénz nagyon keveset ért a bankok számára – gyakorlatilag ingyen volt –, így elsősorban olyan termékekre fókuszáltak, amelyek továbbra is díjbevételt termeltek. Ezzel egyidejűleg megjelentek a fintech innovátorok is, akik a pénzügyi megtérülés helyett a volumenre koncentráltak. 

2023. február 3. 18:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46