A Fujitsu európai partnerkapcsolatra lép a Nuixszal

forrás: Prím Online, 2023. március 29. 14:15

A Fujitsu kibővítette partnerkapcsolatát a nyomozati analitikai és hírszerzési szoftvereket szállító Nuixszal az adatvédelmi, valamint a bűnözés és csalás elleni megoldások piacán. A Fujitsu európai portfóliójába felvett Nuix termékekkel az ügyfelek megbízhatóan értelmezni tudják működési területük bármilyen adatát.

A vállalatok csalások kivizsgálására, adatvédelmi és közbiztonsági célokra használják a Nuix szoftvereit. A Nuix minden releváns forrásból gyorsan kinyeri az adatokat (a strukturálatlan adatokat is), és különleges együttműködési technikák segítségével azonosítja a digitális bizonyítékok és az emberi viselkedés összefüggéseit. Lehetővé tette például az újságírók számára a Panama-iratok értelmezését – az Oknyomozó Újságírók Nemzetközi Konzorciumához (ICIJ) kiszivárogtatott több mint 2,5 millió bizalmas fájl alapján mintegy 170 ország 120 ezer vállalatának, politikusának, gazdasági bűnözőjének és gazdag magánszemélyének korábban titkos offshore pénzügyi tevékenységét tárták fel.

 

A Fujitsuval kötött új Gold Alliance Partnership révén az ügyfelek szélesebb köre vetheti be a Nuix képességeit, és kap kereshető, kontextusalapú hozzáférést hatalmas mennyiségű összetett, strukturálatlan adathoz. Az adatelemzés az e-mailekre, a közösségi médiára és több mint 1000 adattípushoz és fájlformátumhoz tartozó egyéb, ember által generált tartalmakra is kiterjed. A partnerkapcsolat keretében az adatvezérelt Nuix megoldások a használat alapján fizetendő (pay-per-use) FUJITSU uSCALE szolgáltatás részeként is elérhetők. Így az ügyfelek és a szolgáltatók skálázva, rugalmasan vehetik igénybe a megoldásokat, gyorsan reagálhatnak az új követelményekre, és könnyebben kezelhetik az IT-kapacitás kihívásait.

 

Az európai ügyfeleknél a Fujitsu PRIMERGY szerverinfrastruktúrájába integrálja a Nuix nagy teljesítményű képességeit. A Fujitsu PRIMERGY infrastruktúrával és a legújabb Intel lapkakészlettel együttműködő Nuix a korábbinál 40-szer gyorsabban végzi majd az elemzést. Ez a sebesség és hatékonyság lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy megismerjék, és minden eddiginél gyorsabban értelmezzék adataikat, miközben a hűtési és energiaigény csökkentésével a fenntarthatóságot is javítják. 

 

Ár és piaci bevezetés

 

A Nuix megoldásai már jelenleg is elérhetők Európa minden országában. Az ár az ügyfelek pontos igényeitől függ – további információért forduljon a Fujitsu helyi irodáihoz vagy partnereihez.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Együtt alkot különleges digitális világot az Emirates és az AWS

Az Emirates légitársaság az Amazon Web Services-zel (AWS) együtt indul el egy jövőbemutató, magával ragadó digitális utazásra, hogy az iparágban elsők között teljesen átalakítsa a munkavállalói élményt. 

2023. június 3. 09:59

Magyar cég a leginnovatívabbak között Európában

Akár negyedére rövidíti az ipari gépészeti központok, légtechnikai rendszerek és más összetett épületgépészeti megoldások kivitelezési idejét és gyakorlatilag nullára csökkenti az anyagveszteséget egy nemzetközi díjjal elismert magyar technológia. Az Európa tíz leginnovatívabb építőipari cége közé beválasztott GLT Delta az épületszkennelés, a négydimenziós tervezés és az előregyártás kombinálásával vált pécsi családi vállalkozásból európai referenciákkal rendelkező céggé.

2023. június 2. 21:31

A mesterséges intelligencia demokratizálja a marketinget

Egy újabb marketing demokratizálódási hullám elején vagyunk. A mesterséges intelligencia (AI) hasonló forradalmi változást idéz elő a marketingben, mint korábban az internet. Hatására olyan mértékben egyszerűsödnek le egyes feladatok, hogy azzal kisvállalkozók tömegei számára válik elérhetővé a marketing – állítja Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértő, a Marketing Commando vezető tanácsadója.

2023. június 2. 17:00

Az Unió jóváhagyta a új e-aláíró platformot

Magyarországról is biztosított lesz a teljes mértékben digitális Uniós közigazgatási ügyintézés, az elektronikus azonosítás és a digitális aláírás az Evrotrust eID egységes azonosítási rendszerének köszönhetően, amely már átment az Uniós tagállamok értékelésén. A rendszer újdonsága, hogy immár nem csak magánszemélyek, hanem vállalatok is használhatják hivatalos és közigazgatási ügyeik intézésére az egész Unióban. Az Európai Bizottság az eIDAS szabályozás alapján ellenőrizte a platform Uniós használatát, ezzel hamarosan minden tagállam számára elérhető lesz.

2023. június 2. 15:29

Digitalizációs részleg alakult hazánk piacvezető könyvelő vállalatánál

Külön digitalizációs szervezeti egységet hoztak létre a Process Solutionsnél (PS), hazánk egyik vezető számviteli, adózási és bérszámfejtési szolgáltatásokat nyújtó vállalatánál.

2023. június 2. 12:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39