Most van igazán esélyünk a változásra!

forrás: Prím Online, 2023. május 7. 15:46

Összeomlásban a régi üzleti modellek. Az újak most alakulnak. A változás globális, de annak lekövetése cégszinten történik. A régi eltűnése, felbomlása és az új keletkezése hatalmas tempóval gyorsul. Átmenetben vagyunk egy új világ felé. Már eltűnt az életünkből a komfort, a megszokások, a panelek. A most megélendő változások sokaknak fájdalmasak, félelmetesek, embert próbálóak. De kényszerítenek is a megújulásra, gondolkodásmódunk teljes cseréjére, új üzleti modellek létrehozására, a régiek kidobására.

 

Milyen irányú legyen a cégben változás?

 

Elsősorban gondolkodásmód-váltásra van szükség. Csak összekapcsoltságban, hálózatba szervezetten, együttműködve a környezettel lehetünk sikeresek a most alakuló új világban. De ugyanolyan fontos a cég stratégiájába a változásképességet és a válságállóságot is beépíteni.

 

A mesterséges intelligenciák cégműködésbe integrálása a ChatGPT robbanásszerű sikere után már kényszerítő erővel kopogtat nem csak a gyártók, hanem minden cég ajtaján. A leggyorsabban haladhatunk vele a folyamatok korszerűsítésében és a költségek csökkentésében.

 

 

Miközben a változásra koncentrálunk, a kritikus funkciók védelme elsődleges fontosságú! Az energiafüggőség és az inflációnak kitettség veszélye erős hangsúlyt kell, hogy kapjon a döntésekben. Miközben előre nézünk, a cég tartóoszlopait be kell védenünk!

 

CHANGE is a CHANCE. A változás maga az esély! A PP – BKIK hibrid konferenciáján hasznos tanácsokat osztanak meg az előadók a cégek és vezetőik minden területen történő sikeres és gyors változáshoz, a múlt lecseréléséhez, az új működés kialakításához, a válságos helyzetekben biztonságteremtéshez.

 

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/change-is-a-chance/

Kulcsszavak: konferencia

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Együtt alkot különleges digitális világot az Emirates és az AWS

Az Emirates légitársaság az Amazon Web Services-zel (AWS) együtt indul el egy jövőbemutató, magával ragadó digitális utazásra, hogy az iparágban elsők között teljesen átalakítsa a munkavállalói élményt. 

2023. június 3. 09:59

Magyar cég a leginnovatívabbak között Európában

Akár negyedére rövidíti az ipari gépészeti központok, légtechnikai rendszerek és más összetett épületgépészeti megoldások kivitelezési idejét és gyakorlatilag nullára csökkenti az anyagveszteséget egy nemzetközi díjjal elismert magyar technológia. Az Európa tíz leginnovatívabb építőipari cége közé beválasztott GLT Delta az épületszkennelés, a négydimenziós tervezés és az előregyártás kombinálásával vált pécsi családi vállalkozásból európai referenciákkal rendelkező céggé.

2023. június 2. 21:31

A Continental új gumiabroncsa minden személyautóhoz és SUV-hez alkalmas

A négyévszakos autógumik néhány évvel ezelőtt még csak a kisautók réspiacán számítottak elterjedtnek, azonban ma már elképzelhetetlen nélkülük a gumiabroncspiac: az autósok egyre nagyobb számban használják ezt a típust személyautók és SUV-k esetén egyaránt. A többszörösen díjnyertes elődmodell továbbfejlesztésével a Continental AllSeasonContact 2 néven eddigi legjobb egész évben használható abroncsát vezeti be a piacra, amely minden időjárási helyzetben kiváló vezethetőséget biztosít.

2023. június 2. 20:22

Indul a nyár, felpörög a taxipiac is

Közeleg a nyár, indul a buliszezon, így egyre inkább felpörög a taxik iránti kereslet is. A taxisofőrök tapasztalatai szerint a legnépszerűbb budapesti partihelyszínek továbbra is a Belvárosban találhatók, míg a nyári szezonban a Budapest Park kerül az első helyre.

2023. június 2. 18:41

A mesterséges intelligencia demokratizálja a marketinget

Egy újabb marketing demokratizálódási hullám elején vagyunk. A mesterséges intelligencia (AI) hasonló forradalmi változást idéz elő a marketingben, mint korábban az internet. Hatására olyan mértékben egyszerűsödnek le egyes feladatok, hogy azzal kisvállalkozók tömegei számára válik elérhetővé a marketing – állítja Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértő, a Marketing Commando vezető tanácsadója.

2023. június 2. 17:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39