Új nemzetközi online esemény az Eplan-tól

forrás: Prím Online, 2023. június 6. 11:23

Milyen kihívásokkal néznek szembe a gépgyártók és a kapcsolóberendezés-gyártók napjaink globális piacain? Hogyan határozható meg a helyes irány a hatékony tervezéshez a munka korai szakaszában? A 2023. június 21-re meghirdetett Eplan L!ve 2023 rendezvény lényegre törő válaszokkal, a szoftver új verziójának legfontosabb elemeivel készül, és felvázolja, miként támogatja ügyfeleit a tervezéstől a gyártásig vezető úton lépésről-lépésre. Bevált gyakorlati példákat ismerhetünk meg a Harro Höfliger, a Kratos Industries és a Sany vállalatoktól, betekinthetünk munkafolyamataikba és tervezési módszereikbe, melyek maximális következetességet és hatékonyságot tesznek lehetővé a számukra.

 

 

Nemzetközi, informatív, lényegre törő – 2023. június 21-én mutatkozik be az új online Eplan L!ve esemény, amelyen az Eplan megoldásszolgáltató ismerteti az idei év legfontosabb újdonságait.

 

Melyek az aktuális tervezési és gyártási trendek a globális piacon? Hogyan lehet a lehető legjobban kivitelezni műszaki oldalon az olyan témaköröket, mint az energiaátállás, a hálózatos ökoszisztémák, a szakmunkáshiány és a digitális átalakulás? Az Eplan  2023. június 21-én fókuszált válaszokat ad majd ezekre a kérdésekre az új„Eplan L!ve” online rendezvényén. A gépgyártás olyan magas rangú szereplői, mint a német Harro Höfliger és a kínai Sany nyújtanak betekintést saját jól bevált módszereikbe és folyamataikba. Az egyesült államokbeli Kratos Industries kapcsolószekrény-gyártó a kapcsolószekrények 3D tervezésével kapcsolatos tapasztalatait osztja meg, beleértve a Rittal által készített Wire Terminal WT és Perforex megmunkálási központ segítségével végzett teljesen automatizált gyártást.

 

Informatív és nemzetközi 

 

„Az idei új online eseménnyel azokra a kihívásokra összpontosítunk, amelyekkel ügyfeleink szembesülnek, különösen a gépgyártás és a kapcsolóberendezés-rendszerek gyártása terén – mondta Jan Fleming, az Eplan Customer Journey alelnöke. – Célunk a gyakorlati tapasztalatok megosztása – mind a gyártó, mind a vásárló szemszögéből. A piaci trendek és az ügyfelek saját bevált gyakorlatai mellett ez a program bepillantást nyújt az Eplan hamarosan megjelenő új verziójába is. Ha mindannyian megosztjuk egymással ezeket a tapasztalatokat, tanulunk egymástól, és továbbra is aktívan részt veszünk a párbeszédben, akkor a jövőben a legmagasabb hatékonyságot biztosíthatjuk a tervezés és a gyártás számára.”

 

Jan Fleming

„Ha mindannyian megosztjuk egymással ezeket a tapasztalatokat, tanulunk egymástól és továbbra is aktívan részt veszünk a párbeszédben, akkor a jövőben a legnagyobb hatékonyságot fogjuk biztosítani a mérnökök számára” – jelentette ki Jan Fleming, az Eplan Customer Journey alelnöke.

 

Bepillantás a kulisszák mögé: az új Eplan Platform 

 

A Hannover Mess során tartott első bemutató után a résztvevők most az Eplan Platform 2024-et is megismerhetik. Új matematikai számítási funkciók, könnyebb használat a sorkapocs kezelésben, és eddig még nem látott lehetőségek a kapcsolószekrény 3D-s modelljében való navigáláshoz. Csak néhány példa az új funkciókra, melyek a felhasználókra várnak és melyek által könnyebb lesz a digitális ikerpárt létrehozni az Eplan Pro Panel-ben. Egy másik új funkció: ha az Eplan Harness proD-vel kombinált vezetékezésről beszélünk, a tartalék vezetékek pillanatok alatt, egyetlen kattintással csatlakoztathatók.

 

Ingyenes regisztráció a következő oldalon: www.eplan-software.com/live

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az IoT az alapokkal kezdődik

Számos, egymást kiegészítő technológia fejlődésének köszönhetően az Internet of Things (IoT) egyre gyorsuló növekedési pályán halad. Az 5G megjelenése zökkenőmentesebb végfelhasználói élményt biztosít a nagyobb számú összekapcsolt eszköz számára, a blockchain megkönnyíti az IoT-eszközök nyomon követését, a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás pedig könnyebben hozzáférhetővé és alkalmazhatóvá vált, ami az eszközfunkciók szélesebb körét teszi lehetővé az összekapcsolt ökoszisztémában.

2023. szeptember 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59