Új nemzetközi online esemény az Eplan-tól

forrás: Prím Online, 2023. június 6. 11:23

Milyen kihívásokkal néznek szembe a gépgyártók és a kapcsolóberendezés-gyártók napjaink globális piacain? Hogyan határozható meg a helyes irány a hatékony tervezéshez a munka korai szakaszában? A 2023. június 21-re meghirdetett Eplan L!ve 2023 rendezvény lényegre törő válaszokkal, a szoftver új verziójának legfontosabb elemeivel készül, és felvázolja, miként támogatja ügyfeleit a tervezéstől a gyártásig vezető úton lépésről-lépésre. Bevált gyakorlati példákat ismerhetünk meg a Harro Höfliger, a Kratos Industries és a Sany vállalatoktól, betekinthetünk munkafolyamataikba és tervezési módszereikbe, melyek maximális következetességet és hatékonyságot tesznek lehetővé a számukra.

 

 

Nemzetközi, informatív, lényegre törő – 2023. június 21-én mutatkozik be az új online Eplan L!ve esemény, amelyen az Eplan megoldásszolgáltató ismerteti az idei év legfontosabb újdonságait.

 

Melyek az aktuális tervezési és gyártási trendek a globális piacon? Hogyan lehet a lehető legjobban kivitelezni műszaki oldalon az olyan témaköröket, mint az energiaátállás, a hálózatos ökoszisztémák, a szakmunkáshiány és a digitális átalakulás? Az Eplan  2023. június 21-én fókuszált válaszokat ad majd ezekre a kérdésekre az új„Eplan L!ve” online rendezvényén. A gépgyártás olyan magas rangú szereplői, mint a német Harro Höfliger és a kínai Sany nyújtanak betekintést saját jól bevált módszereikbe és folyamataikba. Az egyesült államokbeli Kratos Industries kapcsolószekrény-gyártó a kapcsolószekrények 3D tervezésével kapcsolatos tapasztalatait osztja meg, beleértve a Rittal által készített Wire Terminal WT és Perforex megmunkálási központ segítségével végzett teljesen automatizált gyártást.

 

Informatív és nemzetközi 

 

„Az idei új online eseménnyel azokra a kihívásokra összpontosítunk, amelyekkel ügyfeleink szembesülnek, különösen a gépgyártás és a kapcsolóberendezés-rendszerek gyártása terén – mondta Jan Fleming, az Eplan Customer Journey alelnöke. – Célunk a gyakorlati tapasztalatok megosztása – mind a gyártó, mind a vásárló szemszögéből. A piaci trendek és az ügyfelek saját bevált gyakorlatai mellett ez a program bepillantást nyújt az Eplan hamarosan megjelenő új verziójába is. Ha mindannyian megosztjuk egymással ezeket a tapasztalatokat, tanulunk egymástól, és továbbra is aktívan részt veszünk a párbeszédben, akkor a jövőben a legmagasabb hatékonyságot biztosíthatjuk a tervezés és a gyártás számára.”

 

Jan Fleming

„Ha mindannyian megosztjuk egymással ezeket a tapasztalatokat, tanulunk egymástól és továbbra is aktívan részt veszünk a párbeszédben, akkor a jövőben a legnagyobb hatékonyságot fogjuk biztosítani a mérnökök számára” – jelentette ki Jan Fleming, az Eplan Customer Journey alelnöke.

 

Bepillantás a kulisszák mögé: az új Eplan Platform 

 

A Hannover Mess során tartott első bemutató után a résztvevők most az Eplan Platform 2024-et is megismerhetik. Új matematikai számítási funkciók, könnyebb használat a sorkapocs kezelésben, és eddig még nem látott lehetőségek a kapcsolószekrény 3D-s modelljében való navigáláshoz. Csak néhány példa az új funkciókra, melyek a felhasználókra várnak és melyek által könnyebb lesz a digitális ikerpárt létrehozni az Eplan Pro Panel-ben. Egy másik új funkció: ha az Eplan Harness proD-vel kombinált vezetékezésről beszélünk, a tartalék vezetékek pillanatok alatt, egyetlen kattintással csatlakoztathatók.

 

Ingyenes regisztráció a következő oldalon: www.eplan-software.com/live

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59