Hazai innovációk 3D nyomtatással a nemzetközi NEXT 3D konferencián

forrás: Prím Online, 2023. július 25. 14:34

Elindult a jegyértékesítés a szeptemberben Budapesten is megrendezésre kerülő NEXT 3D additív gyártástechnológiai konferenciára. A szakmai nap során tucatnyi hazai mérnök és cégvezető osztja majd meg tapasztalatait és értékteremtő alkalmazási példáit a közönséggel.

A NEXT 3D egyedülálló iparági találkozónak ígérkezik, amely az additív gyártás trendjeire, a területet megmozgató kérdésekre és a szakma valós gyakorlati példáira fókuszál a hazai ipar szakembereinek megszólaltatásával. A konferencia célja, hogy az adott országon belül az e területtel foglalkozó szakemberek elsőszámú találkozópontja legyen. A programot a nyomtatás mellett 3D szkennelési gyakorlatokhoz kapcsolódó előadások és élő munkafolyamat bemutatók is színesítik.

 

A NEXT 3D Csehországban már második éve került megrendezésre, 2023-ban pedig a pozitív visszhang nyomán budapesti helyszínnel is bővül az eseménysorozat. A next3d.hu-ra folyamatosan kerül fel a program és az előadók névsora, amiből már most látszik, hogy érdemes lesz részt venni ezen a szakmai napon. 

 

 

Megszólalnak olyan autóipari gigavállalatok mérnökei, mint az Audi vagy a DANA Hungary, de számíthatunk előadókra a KKV szektorból, valamint egyetemi és technológiai szolgáltató szakemberek is beszámolnak a kutatásaikról, jó gyakorlataikról és tapasztalataikról. Az előadások mellett további rengeteg hasznos információval lehet majd gazdagodni a kapcsolódó 3D nyomtató és 3D szkenner kiállítás során, valamint a kávészünetek és a büféebéd networking lehetőségein keresztül. Ha a lebilincselő program nem lenne elég, az izgalmakat egy tombola is fokozza majd az esemény zárásaként, amely során 3D nyomtatót és 3D szkennert nyerhetnek azok, akik részt vesznek a rendezvényen. A tombola fődíja egy magyar fejlesztésű Craftbot Plus Pro 3D nyomtató lesz a CraftUnique Kft. felajánlásával.

 

 

A NEXT 3D konferencia olyan eseménynek ígérkezik, ami kihagyhatatlan azon hazai szakemberek számára, akik már foglalkoznak 3D nyomtatással vagy mostanában tervezik feltárni az additív technológiákban rejlő lehetőségeiket. Az eseménynek szeptember 12-én a Budapest Danubius Hotel Helia**** konferenciaszintje ad otthont.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Globális innovációs központot nyitott Üllőn a Lenovo

A Lenovo nagyteljesítményű számításokra és mesterséges intelligenciára szakosodott európai innovációs központját a vállalat üllői gyártóüzemébe helyezte át a még magasabb szintű ügyfélkiszolgálás érdekében. A központot helyszíni raktárkészlettel működtetik, ami lehetővé teszi, hogy a Lenovo ügyfelei a legfejlettebb energiaellátási és hűtési infrastrukturális megoldásokhoz, valamint a legújabb generációs technológiákhoz is hozzáférjenek az ellátási láncon belül. 

2023. december 5. 11:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27