Hiánypótló magyar videósorozat készült az elektromos közösségi autók használatáról

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 1. 13:07

Bár már 2016. óta működik Budapesten a város első, kizárólag elektromos flottát üzemeltető közösségi autómegosztó vállalkozása, a GreenGo, még mindig sok a tévhit az autók használatával, a bérléssel kapcsolatban. 

Kezdve attól, hogy bonyolult regisztrálni, nehéz a járműveket tölteni, egészen addig, hogy ha messzebbre akarunk menni, akkor biztosan lemerül alattunk az elektromos autó. Ezeket a megalapozatlan félelmeket gyűjtötte csokorba a GreenGo és négy részes hiánypótló videósorozatot forgatott, amelyek játékos formában mutatják be a gyors autóbérlésnek, a töltés legegyszerűbb módjainak és a hosszú utakra szóló autókölcsönzésnek a hasznos tudnivalóit. 

 

 

A négy új oktatóvideó célja eloszlatni az elektromos autózással, a megosztott autók használatával és konkrétan a greengózással kapcsolatos bizonytalanságokat. Magyarországon ugyanis erősen tartja magát a meggyőződés, hogy a saját tulajdonú, benzines autó ad igazi biztonságot. Az igazság viszont az, hogy az elektromos carsharing az autózás leginkább környezetbarát alternatívája, miközben a folyamatosan bővülő autóflottáknak és szolgáltatási területeknek köszönhetően egyre kényelmesebbé is válik. A videókban nem csupán a téves feltételezésekre adnak konkrét válaszokat, hanem a gyakorlatban is bemutatják mit, hogyan kell csinálni, ha kikölcsönzünk egy elektromos közösségi autót. Valamint az érdeklődők egy külön összeállítást is megnézhetnek arról, hogyan válhatnak még jobb sofőrökké a takarékos vezetést elősegítő tippek, trükkök, technikák alkalmazásával.

A rengeteg praktikus információt tartalmazó videósorozat epizódjai már láthatóak a GreenGo Facebook oldalán és YouTube csatornáján.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Stratégiai megállapodást írt alá a Corvinus és az ExxonMobil

A piacvezető magyar gazdasági egyetem és az energiaipari cég magyarországi leányvállalata együttműködésének fő célja, hogy a kölcsönös fejlődés érdekében szorosabbra fűzzék az oktatás-kutatás, valamint a gazdasági szféra kapcsolatát. 

2023. szeptember 30. 10:18

Törökország – Egyesült Arab Emírségek. Üzleti Fórum a két közel-keleti óriással

A Közel-Kelet két meghatározó üzleti központja Törökország és az Egyesült Arab Emírségek (UAE). Szerepük a világgazdaságban is felértékelődött. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Törökország – Egyesült Arab Emírségek. Üzleti Fórum a két közel-keleti óriással” című konferenciáján török, arab és magyar előadóink megmutatják, hogy miért érdemes ezeken a piacokon megjelenni.

2023. szeptember 29. 20:17

Ahol jelen és jövő találkozik

Októberben második alkalommal szervezi meg a hazai járműipar egyik kiemelkedő eseményét, a TECHTOGETHER+-t az autopro.hu csapata, ahol jelen és jövő találkozik. A rendezvény keretében megtartott járműipari konferencián hazánk meghatározó iparvállalatainak top menedzserei adnak elő, az innovatív ipari trendekre fókuszáló szakmai találkozón pedig az itthon tevékenykedő kulcsszereplőkkel találkozhatnak az érdeklődők. A rendezvény harmadik pillérjeként hazánk legtehetségesebb egyetemistái mérik össze tudásukat a mérnökhallgatói verseny keretében. 

2023. szeptember 29. 17:20

A Széchenyi István Egyetem debütált a Times Higher Education világranglistáján is

Története során először került fel az egyik legnagyobb presztízsű világranglistára a győri Széchenyi István Egyetem, ami azt jelenti, hogy a világ egyetemeinek legjobb öt százalékába tartozik. Az eredmény óriási siker, a Times Higher Education rangsorának készítői ugyanis a felsőoktatási intézmények tudományos teljesítményét a legszigorúbb sztenderdek alapján mérik.

2023. szeptember 29. 15:49

E-kereskedelmi útmutató: Hogyan növelhetjük a konverziót és az eladásokat az üzenetküldő alkalmazásokkal?

Bár az üzenetküldést általában hétköznapi, kötetlen beszélgetésekhez társítják, mára a marketing és a kereskedelem szempontjából is nagyszerű csatornává vált.

2023. szeptember 29. 14:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38