Exkluzív társkereső indult sztároknak és tehetős egyedülállóknak

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 19. 14:27

Az online világ fejlődése rohamosan gyorsul, és egyre váratlanabb, a megszokott életünket megváltoztató alkalmazások érkezésére lehet számítani. A technológia változtatja a társadalmat, és a társadalmi változások új alkalmazásokat hívnak életre. Ez az oda-vissza ható folyamat az online társkeresésre is nagy hatással van. Az online társkeresés az egyik első konkrét megoldás volt még 1995-ben, amit a world wide web érkezésének köszönhettünk. Ennek a folyamatnak hála ma az USA-ban a heteroszexuális párkapcsolatok 40%-ka már online kötődik.

A Tinder-t is működtető Match csoport 2022-ben 30 millió dollárért vásárolta meg a The League nevű exkluzív társkeresőt, ahová csak jelentkezni lehet tagnak, de nem garantált a felvétel. Sok paraméter mentén válogatnak a jelentkezők profiljai közül, így algoritmusokkal mesterségesen alakítva a társkereső adatbázis összetételét.

 

Ahogy a gasztronómiában, divatban, technikai eszközök és gyakorlatilag minden fogyasztási cikk piacán hagyományosan erősen szegmentáló erővel bír az ár, az online társkeresésben ez csak most jelent meg. A Tinder az akvizíciót követően 2023-ban bejelentette, hogy egy 500 dolláros prémium előfizetési csomaggal Tinder Vault néven luxus közösséget épít.

 

 

A tehetős és ismert emberek magukhoz hasonló társaságban mozognak, és alapvetően diszkrécióra vágynak. Mivel féltik a hírnevüket és identitásukat, a hagyományos online társkeresésben nehezen tudnak részt venni. A RichLove.hu Magyarország első prémium célközönség számára létrejött társkeresője egyszerre kínál diszkréciót és védelmet a társkeresők számára.

 

A RichLove.hu a RichGroup Kft. gondozásában készült, olyan több éve kipróbált és gyors növekedést produkáló szolgáltatások mellett, mint a RichLife vagy a RichClub.

 

„Cégünk egy olyan piaci rést talált, ami lehetővé tette, hogy az apróhirdetési piac prémium szegmensére koncentráljunk. Az ingatlan és az autó, valamint egyéb luxuscikkek értékesítésére szakosodott oldal után most az online társkeresés felé nyitunk. A sztárok és a tehetős emberek mellett az oldalra regisztrálni ingyenesen lehet, nem zárunk ki senkit az ismerkedésből. Egyetlen megkötésünk, hogy a VIP előfizetési csomagok számát tízezer darabban maximáltuk, így ha netán telítődne a létszám, akkor csak a megüresedett helyekre lehet majd bekerülni.” – nyilatkozta Farkas Zsombor ügyvezető, a RichLove.hu alapítója. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még nagyobb szabadságot biztosít a Sencor új robotporszívója

Új szintre emeli a robotporszívók által nyújtott kényelmet a Sencor újdonsága. Kétség nem fér hozzá, hogy bár ezek a készülékek teljesen autonóm módon képesek gondoskodni a porszívózásról, a tartályuk kiürítésére eddig nem voltak képesek. Mindez teljesen megváltoztathatja a robotporszívókról alkotott elképzeléseinket. 

2023. október 2. 19:55

Érkeznek a felújított telefonok a Telekomtól

Október 2-től A+ prémium minősítésű felújított készülékek vásárolhatók a Telekomtól. A vállalat ezzel is szeretné azt támogatni, hogy a digitális világ tüneményeihez való hozzáférés még szélesebb kör számára legyen elérhető.

2023. október 2. 18:20

Elindult a Magyar Klímacsereprogram

A minden negyedik magyar háztartásban megtalálható klímaberendezések közül a nagy energiafogyasztásúak cseréje még gyorsabban térülhet meg a Magyar Klímacsereprogram segítségével.

2023. október 2. 16:53

A HONOR X6a-val a vállalat újra a középkategóriás okostelefonok világában alkot nagyot

A HONOR ma bejelentette, hogy érkezik a HONOR X6a. Bámulatos, 6,56”-os kijelzője támogatja a dinamikus fénytompítást, erőteljes 50MP-es tripla kamerarendszere kiváló a fényképezéshez, az 5200mAh-s  akkumulátor teljesítmény és a 128GB tárhely pedig átfogó felhasználói élményt nyújtanak az egész napra.

2023. október 2. 14:24

Évi egymillió forint támogatás – már lehet pályázni a Széchenyi-egyetem Gólya-ösztöndíjára

A győri Széchenyi István Egyetem elsőéves nappali tagozatos hallgatói számára kiírt ösztöndíj-pályázat ötven nyertes hallgatóját tíz hónapon át havi százezer forintos ösztöndíjjal segíti az intézmény tanulmányaiban.

2023. október 2. 13:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38