Idén is egyedi Black Fridayt tart a Vatera

forrás: Prím Online, 2023. november 15. 11:28

A november 17-19 között zajló Vatera Black Fridayen csak a 90 százalékos, vagy e feletti értékelésű eladók kínálhatnak termékeket 10-70 százalékos engedménnyel. A piactér fekete pénteke azért rendkívül egyedi, mert az újak mellett számos másodpiaci termék, műkincs vagy olyan gyűjtői termék is elérhető, amelyet a webáruházak “hagyományos” fekete péntekein lehetetlen beszerezni.

A 2023. november 17-től 19-ig tartó Vatera Black Friday előkészületei keretében a nemrég magyar tulajdonoshoz került piactér ingyenes feltöltési lehetőséggel, illetve a termékeikre kedvezményt állító eladók számára szervezett nyereményjátékkal ösztönözte eladóit arra, hogy éljenek a fekete pénteki kampány által generált extra figyelemmel, és akciózzák le minél több terméküket.

 

Egyedi termékek Black Fridaye

 

A nemrég magyar tulajdonba került piactér fekete pénteki kampánya azért egyedi minden évben, mert új és másodpiaci termékek egyaránt elérhetők rajta: így például nemcsak akciós mosógépet vagy tévét, hanem ritkaságnak számító, újonnan már nem is kapható, így garantáltan egyedi karácsonyi ajándéknak való régi LEGO-készletet, bakelitlemezt, eredeti vintage karórát, könyvet vagy DVD-t is találhatnak a vásárlók.

 

A stílusos helyett inkább praktikusabb javakra vágyók akár elérhető árú használt számítógépet, okostelefont, de akár hurkatöltőt is kereshetnek a Vaterán, de akár akciós árú festmények, műalkotások közt is böngészhetnek a piactéren.

 

 

Transzparens Black Friday új és másodpiaci termékekre

 

Az akciós kínálat színvonalának magasan tartása érdekében a Vatera fekete péntekén csak olyan eladók hirdethetnek fekete pénteki akciót, akiknek a pozitív értékeléseinek aránya 90 százalékos vagy e feletti. Kizárólag olyan termékekre lehet 10-70 százalékos kedvezményt beállítani, amely Magyarország területén található, legalább 14 napja feltöltötték a Vaterára, és legalább 1000 forintot ér.

 

Utóbbira azért van szükség, hogy a Black Friday aloldalon valóban érdekes és tényleg akciós ajánlatok jelenjenek meg. Az akciós ár mellett feltüntetett kedvezmény megállapításához a Vatera az adott cikk előző 30 napban alkalmazott árát veszi alapul. 

 

A Vatera négyszintű biztonsági rendszere egyaránt védi az eladókat és a vásárlókat a csalóktól, így a piactér Black Friday-én gyakorlatilag ugyanolyan biztonságos vásárolni, mint egy online áruházban. Ez már csak azért is így van, mert csupán a platformon megvalósult tranzakciók ötödét adják át személyesen, az eladott cikkek négyötöde futárral vagy csomagautomatán keresztül jut el új tulajdonosához.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hatékony átalakulás: a K&H IT gyorsítja a fejlesztéseket

Az utóbbi években a K&H IT részlege jelentős előrelépéseket tett a fejlesztési területen, melyet a digitális átállás és a növekvő fejlesztési igények katalizáltak. Az ágazatban tapasztalható versenyhelyzet és az ügyféligények folyamatos változása kihívások elé állította a bankot, amelyre hatékony és gyors válaszok kellettek.

2023. december 8. 14:24

Az inflációt vernék agyon az új közösségi platformon az influenszerek

Már 49 országban van jelen az új, egyre népszerűbb közösségi platform, mely sosem látott módon forradalmasítja vásárlási lehetőségeinket. A segítségével élménnyé válik a bevásárlás az online térben is, ráadásul olyan termékek is elérhetővé váltak, amelyekről eddig csak álmodtunk. Ebbe a trendbe szállnak most be influenszerek, akik eddig csak a közösségi oldalaikon népszerűsítették a luxustermékeket, nem kis felháborodást okozva ezzel jó néhány követőjüknek. Az Allyos, a közösségi platformok új generációja, ahová ingyen regisztrálhatunk profilt – akárcsak a Facebookon vagy a TikTokon – és tetszőleges árakon vásárolhatunk.

2023. december 8. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27