szteroid.hu - kampány a doppingmentes sportért

, 2001. október 4. 21:56
Az Ifjúsági és Sportminisztérium (ISM) októberi kezdettel, év végig tartó társadalmi célú kommunikációs kampányt indít a doppingszerek szedésének megelőzése, a tiszta sportolás valamint e téma súlyosságának középpontba állítása céljából. A kapcsolódó internetes fejlesztéseket a Mirai Interactive készítette.
A társadalmi célú kampány, melynek üzenetét a " A doppingszerek megnövelhetik az izmaidat, de megrövidítik az életed!" Egy/szer/se szlogen fogalmazza meg, a tiszta, doppingmentes sportot kívánja népszerűsíteni.

A kampány részletes információs felületét a www.szteroid.hu internetes oldal adja, melyre offline médiumokon látható anyagok hívják fel a figyelmet. Az óriásplakátokon és televíziós szpotokon népszerűsített weboldal jó példa arra az egyre gyakrabban használt kommunikációs gyakorlatra, mely az internetet használja kampányok interaktív síkjaként, információs háttérként tüntetve azt fel a pár szavas reklámüzenetek mellett.

A Mirai Interactive által készített honlap az internetes portálokra jellemző designnal készült, és számos olyan interaktív funkciót tartalmaz, melyek egyénre szabva hívják fel a figyelmet a veszélyekre és adnak tanácsokat az érdeklődőknek. A „szakértő válaszol” modul keretén belül a látogatók kérdéseket intézhetnek a téma egy-egy speciális területén (doppingolás hatásai, táplálékkiegészítés, fitness) jártas szakemberhez: Kállai Ildikó, dr. Bakanek György, Dér Zoltán. Ugyancsak a honlapon nyílik lehetőség egy nyereményjátékon való részvételre: a látogatók a site-on található stickyre kattintva regisztrálhatják magukat egy sorsolásra, melynek díjaiként belépőket nyerhetnek az MLO által szponzorált eseményekre. A kampány offline megvalósítását és a kreatív tervezését a McCann-Erikson Budapest végezte.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09