Nemzetközi elismerés a Westelnek

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. november 14. 16:36
A Dale Carnegie & Associates Inc. Vezetői Minőség Díját (Leadership Award) a Westel Mobil Távközlési Rt. kapta.
A Dale Carnegie & Associates Inc. a világ vezető humánpolitikai, szervezetfejlesztéssel, integrált HR rendszerek bevezetésével és működtetésével foglalkozó vállalata, melyet 1912-ben alapítottak az Amerikai Egyesült Államokban. Jelenleg a világ 87 országában, több mint 7000 szakértő foglalkozik egyéni- és vállalati partnereinkkel.

A szervezet 1985-ben alapította a Dale Carnegie Vezetői Minőség Díjat, melyet évről évre az a vállalat kapja, amely üzleti jövője szempontjából kiemelt fontossággal kezeli az emberi erőforrás, innováció, szervezeti kreativitás fejlesztését.

Olyan társaságok részesülnek az elismerésben, amelyek a humánerőforrás-gazdálkodást technológiájukkal azonos szinten ismerik el és gyakorlatukban is alkalmazzák. Ezzel kiemelten járulnak hozzá országuk gazdasága és társadalma fejlesztéséhez. A díjazott társaságok és személyek exkluzív sorában található például a Daimler-Chrysler Corporation és Lee Iaccoca elnök, valamint a SAS skandináv légitársaság és Jan Carlson elnök-vezérigazgató.

A nemzetközi szervezet magas szintű elismerését, a Vezetői Minőség Díját Kelet-Európában elsőként kapja meg magyarországi vállalat: a Westel Mobil Távközlési Rt.

A minőségi díjjal a Westel kimagasló üzleti eredményein túl a működés során kialakított vállalati kultúráját, a vezetés valamennyi szintjén érvényesülő bizalmon alapuló bevonási folyamatait, szervezeti tagjainak elkötelezettségéből fakadó átfogó gondolkodását és cselekvését jutalmazták.

A Dale Carnegie & Associates, Inc. elismerésre méltónak és világszerte példaértékűnek tartja azt a módot, ahogyan Sugár András a vállalat vezérigazgatójaként vezeti a Westel Mobil Távközlési Rt.-t annak érdekében, hogy a saját útján, az önmaga által megkövetelt minőségi mutatókat működése minden területén képes meghaladni. A Westel Mobil Távközlési Rt. napjainkban a régióban egyértelműen, de tágabb nemzetközi szinten is iparági példává vált.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás