Karácsonyi munkaasztalok

Radics Péter, 2001. december 25. 12:07
Karácsonyi összeállításában hangulatos háttérképeket, képernyővédőket ajánl a munkaasztal feldíszítésére a Letöltés.com.
Christman Hut Wallpaper (Kategória: Munkaasztal / Háttérképek)

Egy gyönyörű, szépen kidolgozott, nagyon hangulatos és kedves háttérkép, amelyen egy aranyos kis házikó látható, amint a hideg téli időben otthonosságával kiemelkedik a havas tájból. Igazán érdemes letölteni, mert nagyon szépen mutat munkaasztalunk hátterében.

Snowfrost Screensaver 1.0 (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

Egy nagyon egyszerű, de szép és hangulatos téli táj jelenik meg a képernyőnkön. Mindent lassan elborít a hulló hó, és minden fagyott és hideg. Egy nagyon hangulatos téli képernyővédő, amit igazán érdemes letölteni. Nagyon szép grafikájú!

Snowflakes Screensaver 1.0 (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

Egy nagyon egyszerű, mégis végtelenül aranyos és szép képernyővédő. Az asztalodon hirtelen hópelyhek kezdenek szállingózni egyre sűrűbben és sűrűbben, majd pár perc után teljesen elborítják a képernyődet. Csodásan szép! Érdemes letölteni!

Christmastime Screensaver 1.0 (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

Egy aranyos kis üveggömb jelenik meg előttünk, amelyben egy kis házikót láthatunk, amelyben mindenféle dolgok történnek. Esik a hó, jön a Mikulás, csilingel a kis harang. A szállingózó hópelyhek pedig a Te munkaasztalodat is elvarázsolják…!

Santa Wallpaper (Kategória: Munkaasztal / Háttérképek)

Egy nagyon szépen kidolgozott, akár képeslapként is elküldhető, gyönyörű háttérkép, rajta Mikulással, segítő huncut kis manócskáival, rénszarvasaival. A kép tényleg csodaszép és remekül mutat a munkaasztal hátterében így karácsonykor! Érdemes letölteni!

Christmas Tree Screensaver 1.2 (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

Egy nagyon aranyos képernyővédő, melyben egy feldíszített karácsonyfa a „főszereplő”. Mellette hóemberek táncolnak a csilingelő zenére, a hó pedig nagy pelyhekben hullik. Igazán elbűvölő és nagyon szép képernyővédő. Igazi karácsonyi hangulatot teremt!

Christmas 2001 Screensaver 1.0 (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

Egy nagyon tündéri képernyővédő, melyben találkozhatunk „személyesen” is Mikulás bácsival. A jó öreg Télapó egy szarvasok húzta szánkón repülve suhan ide-oda a képernyőn és közben néha ránk is integet és meg is szólít minket. Nagyon szép grafikájú képernyővédő!

Kulcsszavak: =letoltes +legfontosabb

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05