E-akadémia - Az első hazai gyakorlati e-commerce tanfolyam

Vén Márton Vén Márton, 2002. január 28. 12:15
A MATÁV Oktatási Igazgatósága az információs társadalom kihívásainak megfelelően komplex IT képzést hirdetett meg, melynek része a hazai viszonylatban első gyakorlati szemléletű e-commerce tanfolyam.
A képzés 4 féléves akkreditált iskolarendszerű felsőfokú képzés, de számos alacsonyabb fokú kimenete is van.

Ez az oktatás sorozat, amely az ország legjelentősebb távközlési társaságának infrastruktúrájára épül az igényeknek megfelelően távoktatási, helyszíni és labor képzéseket egyaránt tartalmaz. A tanfolyam modulokból áll , amely modulok együtt és egymagukban is elsajátíthatók. A sorozat az e-akademi@ fantázia nevet viseli.

Az e-akadémia modul sorozat nem egy képzést, hanem több egymásra épülő képzés sort tartalmaz. A jelenleg programba vett képzési sorozatok a következők:

- hálózat operátori
- hálózat adminisztrátori
- info-struktúra menedzser
- távközlés-informatikai hálózattervezői mesteriskola

A tanfolyam speciális újdonsága az E-commerce a gyakorlatban című modul. A kurzus jellegzetessége, hogy nemcsak megismerteti az elektronikus kereskedelem legfontosabb kereskedelmi, marketing és technológiai jellegzetességeit de ezenkívül minden hallgató a valóságban megépítheti a maga boltját , amit ha akar a későbbiekben üzemeltethet is. A tan-áruházat az egyik legismertebb magyar fejlesztő cég a Laurel fejlesztette ki a Store Wizard e-commerce technológiára alapozva, de teljességgel rendszer semleges, mert nem a speciális ismeretekre hanem az általános e-commerce tudnivalókra tettük a hangsúlyt. A legközelebbi oktatás 2002.02.26-án indul.

Ha a tanfolyammal kapcsolatban bővebb felvilágosításra van szüksége, kérjük hívja fel Fischer Gábor oktatási menedzsert a 431 1696 telefonon, vagy kérjen felvilágosítást e-mailben az oktigmkk@axelero.hu címen.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50