Időgazdálkodás mobiltelefonnal

Kollár Csaba, 2002. március 30. 17:21
A Network365 cég, mely elnyerte a világ legjobb alkalmazásfejlesztő vállalata címet, bemutatott egy olyan új mobil és web alapú időgazdálkodásra és költségvetés készítésére használható alkalmazást, amely a felhasználót mindig aktuális adatokkal látja el a teendőket, illetve a pénzügyi helyeztet illetően.
Az mTimeTracker a Network365 m-zone részeként fut, és SMS-en keresztül teszi lehetővé, hogy a felhasználók kulcsszavakkal megnézhessék időbeosztásukat. Az ehhez kapcsolódó multimédiás üzenetalkalmazást a hSenid Software International fejlesztette ki.

Az mTimeTracker egy komplett időgazdálkodás-megoldás, mellyel az alkalmazottak bárhonnan, bármikor elérhetik a különböző időbeosztásokat. A folyamatosan frissített tartalomnak köszönhetően az éppen futó projekteknél kisebb az időbeni csúszás veszélye, elkerülhetők az egy időben több helyen típusú kellemetlen helyzetek - hogy csak a legfontosabb céges előnyöket említsük.

Az alkalmazottak az időbeosztásokat saját virtuális irodájukon keresztül frissíthetik, így WAP-os telefon, laptop vagy PDA segítségével. A rendszer használatával feleslegessé válik a papírmunka egy része, illetve kevés kettőzött, egymásnak ellentmondó adat keletkezik.

A munkát irányító vezetőknek, projektmenedzsereknek könnyebb a rendszerrel áttekinteni a futó munkákat, illetve a folyamatos visszacsatolás következtében minél hamarabb tudnak szükség esetén változtatásokat eszközölni.

Kulcsszavak: mobilszolg +fohir

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50