Új kurzusokkal bővíti programját a KPMG–BME Akadémia

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 28. 09:20
Új tanfolyamokkal bővíti kínálatát az áprilisban indult KPMG-BME Akadémia, a KPMG és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) közös oktatási szervezete.
A várakozásoknak megfelelően nagy volt az érdeklődés a tavaszi, első tanfolyamok iránt, amelyeken a prezentációs, előadói képességek fejlesztése, a tudásmenedzsment, a munkajog aktuális kérdései, illetve az üzleti hírszerzés szerepelt témaként. A tapasztalatok igazolták a szervezők várakozását, hogy a vezetők és szakértők igénylik a gyakorlati tapasztalatok megosztását, illetve a legfrissebb ismeretek elsajátítását rövid, speciális, kiscsoportos és valóban gyakorlatias oktatási keretek között – hangzott el a KPMG-BME Akadémia hétfői tájékoztatóján.

Az új kurzusok között júniustól látogatható a minőségmenedzsmenttel, illetve a gazdasági csalásokkal és a kockázatok kezelésével foglalkozó kurzus.

Júliusban indulnak a Nemzetközi Számviteli Standardok (IAS) elméleti és gyakorlati megoldásait ismertető tanfolyamok, és új kurzus foglalkozik majd a költséggazdálkodással és a vállalati etikai kódex kérdéseivel.

Az ősszel induló új kurzusok között kiemelt szerepet kapnak az információkockázat-menedzsment kérdései: külön tanfolyam foglalkozik az IT-rendszerek auditjának, átvilágításának jelentőségével, valamint az információbiztonsággal, a hálózatbiztonsági megoldásokkal és az üzletfolytonosság-tervezés részleteivel.

Mindezek mellett folytatódnak a korábbi sikeres kurzusok a tudásmenedzsment, az üzleti hírszerzés és a prezentációs képességek szerepéről.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27