Új kurzusokkal bővíti programját a KPMG–BME Akadémia

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 28. 09:20
Új tanfolyamokkal bővíti kínálatát az áprilisban indult KPMG-BME Akadémia, a KPMG és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) közös oktatási szervezete.
A várakozásoknak megfelelően nagy volt az érdeklődés a tavaszi, első tanfolyamok iránt, amelyeken a prezentációs, előadói képességek fejlesztése, a tudásmenedzsment, a munkajog aktuális kérdései, illetve az üzleti hírszerzés szerepelt témaként. A tapasztalatok igazolták a szervezők várakozását, hogy a vezetők és szakértők igénylik a gyakorlati tapasztalatok megosztását, illetve a legfrissebb ismeretek elsajátítását rövid, speciális, kiscsoportos és valóban gyakorlatias oktatási keretek között – hangzott el a KPMG-BME Akadémia hétfői tájékoztatóján.

Az új kurzusok között júniustól látogatható a minőségmenedzsmenttel, illetve a gazdasági csalásokkal és a kockázatok kezelésével foglalkozó kurzus.

Júliusban indulnak a Nemzetközi Számviteli Standardok (IAS) elméleti és gyakorlati megoldásait ismertető tanfolyamok, és új kurzus foglalkozik majd a költséggazdálkodással és a vállalati etikai kódex kérdéseivel.

Az ősszel induló új kurzusok között kiemelt szerepet kapnak az információkockázat-menedzsment kérdései: külön tanfolyam foglalkozik az IT-rendszerek auditjának, átvilágításának jelentőségével, valamint az információbiztonsággal, a hálózatbiztonsági megoldásokkal és az üzletfolytonosság-tervezés részleteivel.

Mindezek mellett folytatódnak a korábbi sikeres kurzusok a tudásmenedzsment, az üzleti hírszerzés és a prezentációs képességek szerepéről.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59