Az Ericsson 135 millió dolláros szerződést nyert Kínában

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. június 19. 21:33
Az Ericsson és a Shandong Mobile Communication Company (SDMCC) az SDMCC GSM hálózata bővítésének 9. fázisára vonatkozó szerződéseket írt alá. A bővítéshez az Ericsson szállítja a berendezéseket, a szoftvert és a szolgáltatásokat.
A szerződések értelmében az Ericsson szállítja a berendezéseket - a mobil-kapcsolóközpontot (MSC), a bázisállomás-vezérlőt (BSC), a bázisállomás adó-vevőket (BTS), a Home Location Registert (HLR, az előfizetői adatokat tároló és kezelő valós idejű adatbázis), a tranzit funkciókat ellátó mobil-kapcsolóközpontot (TSC) -, illetve a szoftverfrissítést és a megrendelői szolgáltatásokat.

A bővítés során az Ericsson helyközi hálózati megoldásokat telepít majd a vidéki és kisforgalmú területek hálózati lefedettségének tökéletesítése érdekében, az SDMCC egyedi igényeinek megfelelően. Az SDMCC rádióhálózati lefedettségének kiterjesztése a leggazdaságosabb bázisállomás-konstrukcióval valósul meg: az Ericsson nagy teljesítményű bázisállomásokat (RBS2206, RBS2202 CDU-A) szállít antennára szerelt erősítővel (TMA), valamint a MAXITE nagy teljesítményű mikro-bázisállomást. Az Ericsson fejlett szoftverfunkcióival kombinálva a helyközi megoldások lehetővé teszik majd az SDMCC számára a hangszolgáltatások hálózati minőségének további optimalizálását a kisforgalmú területeken élő előfizetők számára. A két vállalat számos szolgáltatási szerződést is aláírt, többek között a GSM és GPRS hálózat optimalizálására, táv-tanácsadásra, hardverjavításra, illetve -cserére és oktatásra vonatkozóan.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01