Az Emil.RuleZ! új remixe di-formátumban

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. július 22. 20:02
Az Emil.RuleZ! és a magyarországi alapítású digitális zenei cég, a Digimpro Kft. az interneten is megjelenítette az első közös számukat az új di-formátumban (digitális improvizáció).
Az EmilRuleZ! az első olyan zenekar, amely strukturált diDallal hozakodik elő, ami azt jelenti, hogy a szöveg minden egyes változatban egyforma ugyanaz, ám a háttérben a zenei elemek folyton változnak.

"Mindannyiunk számára nagy megtiszteltetés, hogy részt veszünk ebben a diZene projektben. Mi nagyon nyitottak vagyunk az önmegvalósítás minden új lehetősége felé, és a di izgalmas új zenei tapasztalatokkal szolgál. Hiszünk abban, hogy a di megtalálja új diTechnológiájának masszív rajongó táborát." (Eldée, Emil.RuleZ! basszusgitárosa és dalszerzője)

Az Emil.RuleZ! Zazie az ágyban című slágerének két különböző stílusú, di formátumú verzióját, melyet MS3 készített, a zenekar honlapján a www.emilrulez.hu címen lehet letölteni, valamint a Digimpro honlapján a www.digimpro.com címen is elérhetők.

A di formátumban rögzített dalok digitális zenei fájlok, és gyakorlatilag egy dal végtelen számú variációit képesek előállítani. A diTechnológia a magyar Mester Sándor (közismert néven: MS3) találmánya. A lejátszó szoftver, a diPlayer a cég honlapjáról ingyenesen letölthető, amellyel minden di-ben rögzített zene lejátszható.

Kulcsszavak: Digimpro zene

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09