SMS értesítés emailekről

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 17. 09:04
Új szolgáltatással gazdagodott a MailBox ingyenes levelezőrendszer. A levelek érkezéséről a felhasználók SMS-ben is értesülhetnek.
Érdekessége a megoldásnak, hogy egyes értesítések mellett összesítő üzenet is rendelhető, azaz a rendszer meghatározott időpontban a beérkezett leveleknek csak a darabszámát közli a felhasználóval. Ez a típusú beállítás előnyös azoknak a levelezőknek, akik több tucat levelet kapnak naponta, hiszen a nagy forgalom miatt így nem fogy el az SMS értesítésre fordítható kvóta. A szolgáltatás ugyanis nem ingyenes, annak díját a végfelhasználók fizetik értéknövelt SMS-eken keresztül.

Az eddig alkalmazott levéltovábbítási gyakorlattól eltérően a MailBox rendszeréből nem csak azok kaphatnak SMS értesítést email érkezésekor, akik rendelkeznek mobil internetes előfizetéssel, hanem azok is, akik előrefizetett kártyákkal üzemeltetik mobiltelefonjaikat.

A szolgáltatást az előfizetéses Westel és Pannon mobilosok mellett jelenleg csak a Westel Domino, és a Pannon Praktikum ügyfelek vehetik igénybe, várhatóan azonban a VodaFone (előfizetéses és VitaMax ügyfelek is) és az újdonságnak számító Matáv SMS felhasználók is hamarosan lehetőséget kapnak a regisztrálásra és.

A Mail Hungary az SMS értesítést nem csak a MailBox levelezőben, hanem más, alkalmazásszolgáltatási (ASP) modellben üzemeltetett webmail rendszereiben is biztosítja több mint 190,000 felhasználó részére. Az email SMS értesítés díjköteles. A MailBox-ot fenntartó Mail Hungary Kft. a szolgáltatást a MetaSMS Kft.-vel közösen üzemelteti.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás