Átalánydíjas WAP szolgáltatás a Pannon GSM-től

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 17. 11:27
2002. szeptember 18-án a Pannon GSM bevezeti átalánydíjas WAP szolgáltatását, amely Magyarországon egyedülállóan a két leggyakrabban használatos módon: GPRS és adathívás alapon egyaránt korlátlan barangolást tesz lehetővé - percdíj nélkül. Az átalánydíjas mobilböngészés mind a számlás, mind pedig a Praktikum és Bee előfizetők számára elérhető.
Szeptember 18-ától a Pannon GSM előfizetői havi bruttó 500 forintos átalánydíjért korlátlanul, percdíj nélkül használhatják a PannonW@P-ot, mindezt GPRS és adathívás alapon egyaránt. Sőt, október 18-ig egy havi díjért két hónapig vehetik igénybe a szolgáltatást. Az átalánydíjas WAP szolgáltatás hagyományos és kártyás előfizetők számára egyaránt a 1741-es számon rendelhető meg. Az utóbbiak esetében az átalánydíj előre kerül levonásra kártyájuk egyenlegéből, így nem csorbul a Praktikum és Bee kártyák legnagyobb előnye, a költségek pontos kalkulálhatósága.

Az október 18-ig kedvezményesen kínált - egy havi díjért most két hónapnyi ingyenes WAP-ozást lehetővé tevő - átalánydíjas szolgáltatás egyaránt igénybe vehető a GPRS csatornán, vagy hagyományos adathívásos kapcsolattal. A kettős üzemmód révén nagyságrendekkel több előfizető számára válik elérhetővé az átalánydíjas WAP.

Kulcsszavak: WAP Pannon GSM mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás