Vodafone készülékek Magyarországon Live!-vel, kamerával

Szalay Dániel, 2002. november 6. 20:58
A Prím Online információi szerint két hónapon belül kezdődik hazánkban a mobilszolgáltató saját készülékeinek értékesítése. Ezekkel már igénybe vehető a Vodafone Live! nevű szolgáltatás is.
A mobilszolgáltató mai budapesti sajtótájékoztatójának végén a helyszínen lévő újságírók kipróbálhatták a Vodafone hamarosan bevezetendő telefonjait, melyek értékesítése még 2002-ben megkezdődik hazánkban is - tudta meg a Prím Online tudósítója Graeme Millar marketing igazgatótól. Graeme Millar elárulta azt is, bár az új típusok a Vodafone-hoz köthetőek, a mobilszolgáltató engedélyezte, hogy egy másik rádiótelefon-szolgáltatónál is értékesíthető legyen a Vodafone saját telefonja. A Vodafone több millió ilyen készüléket szeretne értékesíteni.

A cég egy új szolgáltatásához, a Live!-hez mindenképpen ajánlja saját márkanevét viselő mobiltelefonjait. Egyelőre három színes kijelzős, digitális fényképezőgépet tartalmazó készülékkel (Sharp GX10, Panasonic GD87 és Nokia 7650) lesz igénybe vehető a Live! szolgáltatás.

A Live! és a telefonba beépített kamera segítségével képeket lehet továbbítani. Egyszerű színes menük használatával a színek, hangok és képek új világába léphetnek be a készülékek használói. Az ügyfeleknek lehetőségük nyílik arra, hogy bárhol és bármikor képes üzenetet küldjenek és fogadjanak, a legújabb mobiltelefonos játékokat és többszólamú csengőhangokat letöltsék és lejátsszák, hang-, szöveges- és e-mail-üzeneteket küldjenek és fogadjanak, valamint cseteljenek barátaikkal az interneten megszokotthoz hasonló módon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35

Digitális műtárgyként árverezi el a Vodafone a világ első SMS-ét

2021. december 14. 15:32