Vodafone készülékek Magyarországon Live!-vel, kamerával

Szalay Dániel, 2002. november 6. 20:58
A Prím Online információi szerint két hónapon belül kezdődik hazánkban a mobilszolgáltató saját készülékeinek értékesítése. Ezekkel már igénybe vehető a Vodafone Live! nevű szolgáltatás is.
A mobilszolgáltató mai budapesti sajtótájékoztatójának végén a helyszínen lévő újságírók kipróbálhatták a Vodafone hamarosan bevezetendő telefonjait, melyek értékesítése még 2002-ben megkezdődik hazánkban is - tudta meg a Prím Online tudósítója Graeme Millar marketing igazgatótól. Graeme Millar elárulta azt is, bár az új típusok a Vodafone-hoz köthetőek, a mobilszolgáltató engedélyezte, hogy egy másik rádiótelefon-szolgáltatónál is értékesíthető legyen a Vodafone saját telefonja. A Vodafone több millió ilyen készüléket szeretne értékesíteni.

A cég egy új szolgáltatásához, a Live!-hez mindenképpen ajánlja saját márkanevét viselő mobiltelefonjait. Egyelőre három színes kijelzős, digitális fényképezőgépet tartalmazó készülékkel (Sharp GX10, Panasonic GD87 és Nokia 7650) lesz igénybe vehető a Live! szolgáltatás.

A Live! és a telefonba beépített kamera segítségével képeket lehet továbbítani. Egyszerű színes menük használatával a színek, hangok és képek új világába léphetnek be a készülékek használói. Az ügyfeleknek lehetőségük nyílik arra, hogy bárhol és bármikor képes üzenetet küldjenek és fogadjanak, a legújabb mobiltelefonos játékokat és többszólamú csengőhangokat letöltsék és lejátsszák, hang-, szöveges- és e-mail-üzeneteket küldjenek és fogadjanak, valamint cseteljenek barátaikkal az interneten megszokotthoz hasonló módon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50