Handspring Treo Mail alkalmazás Lotus Notes támogatással

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 11. 12:08
A Handspring Inc. bemutatta a Treo Mail alkalmazás új verzióját, amely sokkal fejlettebb e-mail szolgáltatást és Lotus Notes-támogatást kínál vásárlóinak. A Treo Mail 1.5 jelentősen megkönnyíti a vezeték nélküli e-mail hozzáférést a korábbihoz képest, a háttérben történő automatikus üzenetküldésnek és fogadásnak köszönhetően. Nagy sebességű 1xRTT és GPRS hálózatokon a Treo Mail gyorsabban és gyakrabban szinkronizál az ideális mobil e-mail szolgáltatás érdekében.
A további fejlesztések közt kiemelkedik az e-mailekben található linkekhez, e-mail címekhez és telefonszámokhoz való közvetlen hozzáférés, és a Treo 270-es és 300-as modellek színes kijelzője.

A Treo Mail alkalmazás 30 napos ingyenes verziója a www.handsping.com oldalról két változatban tölthető le. Az Internet Edition POP3-alapú, míg a Corporate Desktop Edition Microsoft Outlook/Exchange vagy Lotus Notes/Domino levelezőrendszerekhez biztosít a vállalati tűzfalon belüli hozzáférést. Az ingyenes próbaidőszakot követően a Treo Mail regisztráció éves díja az Internet Edition esetén 49,99 dollár, a Corporate Desktop Edition esetén 99,99 dollár. A jelenlegi Treo Mail ügyfelek számára a frissítés ingyenes.

A Treo Mail nagy előnye a többi Treo készülékre írt alkalmazásokkal való zökkenőmentes együttműködés. Az e-mailben érkezett honlapok közvetlenül megnyithatók, a telefonszámok azonnal tárcsázhatók és az e-mailek közvetlenül megcímezhetők az azokra történő kattintással.

A Visto által működtetett Treo Mail egy személyre szabott levelezőszolgáltatás, amely kiválóan együttműködik a Microsoft Outlook/Exchange ésa Lotus Notes/Domino programokkal vagy a POP3 kiszolgálókkal.

A Visto Mobile Access Solution a Treo kommunikátorok szerververziója. Ez a megoldás ugyanarra az alkalmazásra épül, mint a Treo Mail, és a vállalati levelezőrendszerhez biztosít hozzáférést.

Kulcsszavak: Handspring +fohir pda

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46