Google kereső 3G környezetben

Kollár Csaba, 2003. január 8. 07:05
A Google és a Sprint bejelentette, hogy elindult Amerikában az első vezeték nélküli képkereső szolgáltatás. Az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a PCS Vision ügyfelei a Google mintegy 400 milliós regisztrált web képei és a több mint 3 milliárd regisztrált weblap között tudjanak böngészni.
A Google korábban már elérhetővé tett egy olyan szolgáltatást, amivel a fogyasztók a szöveges oldalak között böngészhettek. Az újdonság segítségével - és a PCS Vision telefonok használatával - az érdeklődők könnyen rátalálhatnak vezeték nélküli környezetben is kedvenceik fényképére, megtekinthetik az eladásra szánt gépkocsik legfontosabb adatait, vagy a legfrissebb, képekkel illusztrált híreket kaphatják meg szülőhelyükről - hogy csak néhány lehetőséget említsünk.

Chip Novick a Sprint PCS üzletágának a vezetője úgy nyilatkozott, hogy "a Google egy új mobil és vizuális ablakot nyitott a világra, melyen keresztül a PCS Vision ügyfelei kedvükre kitekintgethetnek. Az a tulajdonság, hogy a képek között keresgélhetünk, majd megnézhetjük, egy olyan új lehetőség, ami a mobiltelefon tulajdonosok között az előzetes felmérések alapján hamar népszerű lesz."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24