A Symantec szövetsegre lépett a PricewaterhouseCoopers-szel.

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 11. 11:35
A Symantec, az internetes biztonságtechnika élenjáró vállalata, valamint a PricewaterhouseCoopers, a vállalati védelmi megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy összefognak a felhasználók teljes védelmi környezetének hatékony kezelést segítő megoldások és szolgáltatások világszerte történő nyújtására.
Ez a szövetség a Symantec védelmi megoldásait és a PricewaterhouseCoopers védelmi szolgáltatásait egyesíti annak érdekében, hogy a felhasználók védelmi környezetüknek egy integrált védelmi "műszerfalon" keresztül történő hatékony kezelésével szolgáltatási és anyagi előnyt érhessenek el.

A PricewaterhouseCoopers Security and Privacy Practice nyújtotta szolgáltatás a vállalat védelmét és biztonságát fokozó, a vállalat teljes egészében ellenőrizhető és kezelhető átfogó, kiegyensúlyozott védelmi megoldás rendszerbe illesztését segíti. Ez a védelmi szolgáltatás az ügyfelek védelmi szintjének megismerését, kialakítását, elérését és fenntartását segítő, a PwC által kifejlesztett Enterprise Security Business Model szerves része. Az integrált védelmi műszerfalat a Symantec kiterjedt védelmi eljárásai és szolgáltatásai fogják támogatni. A felhasználóknak ezzel egy átfogó és kiegyensúlyozott védelmi megoldás áll majd rendelkezésére.

A műszerfalon keresztül a vállalat teljes védelmi környezetében található eszközök által szolgáltatott adatok egyesítve, összevetve és elemezve, egységes nézetben tekinthetők át. A védelmi műszerfal megvalósításában a PricewaterhouseCoopers a Symantec Security Management System alkalmazásán keresztül segíti a felhasználókat. A Symantec Security Management System a kezelő alkalmazások olyan átfogó együttese, amely a védelmi infrastruktúra megelőző jellegű felügyeletének biztosításával megnöveli az információvédelmi környezet hatékonyságát. A teljes védelmi csomagként együtt kínált szolgáltatások leegyszerűsítik a felhasználó védelmi rendszerének bonyolult kezelését.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás