A "Mátrix-Újratöltve" már megjelent a világhálón

Kiss Ádám Zoltán, 2003. május 14. 22:31
[smallimage 1 left] A nagy filmstúdiók rémálmai válnak valóra, az éppen bemutatás alatt álló új Mátrix-film már feltűnt a világhálón.
A több mint nem hivatalos filmfájlmegosztó hálózatok között égtek az adatvonalak szerdán, mivel híre ment, hogy a nagy sikerű Mátrix film folytatása letölthető az internetről. Bár az elérhetőségről nincsenek pontosabb adatok, jellemző, hogy maga a hír nagymértékben növelte az internet forgalmát, chatszobák népesedtek be. A nagy filmstúdiókat tömörítő Motion Picture Association of America (MPAA) intenetes szakértői elmondásuk szerint nem akadtak a nyomára az anyagnak, ezért tagadják annak létezését. Ez az álláspont azonban annak fényében könnyen megkérdőjeleződhet, hogy a legutóbbi Star Wars-film egy héttel a hivatalos mozibemutató előtt megjelent a világhálón.
Kulcsszavak: film mozi

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39