Akasztják a hóhért?

Internetes nyereményjátékot indított a nyereményakciók gyűjtőhelye

Szalay Dániel, 2003. május 20. 13:00
Az aktuális nyereményakciókat összegyűjtő www.webnyeremeny.hu portállátogatói általában azért keresik fel az oldalt, hogy a témával kapcsolatoslegfrissebb információkhoz jussanak hozzá, képben legyenek, milyenvonalkódot kell beküldeni, ha robogót akarnak nyerni, vagy mondjuk egy mobiltelefont, lakást, utazást. Az átlagosan havi 32 ezer egyedi látogatót számláló nyereményjáték-portál főszerkesztője, Galambos Dániel több céggel is együttműködve most viszont azt szeretné, ha ezúttal nem csak rajta keresztül, de közvetlenül tőle is nyernének. Ennek jegyében indította el hétfőn a www.webnyeremeny.hu első saját internetes nyereményjátékát.

A Webnyeremény.hu Magyarország első és mindmáig sok szempontból egyedülálló nyereményjáték-portálja - mondta a Prím Online-nak Galambos Dániel. Hozzátette, az oldalon folyamatosan 180-200 internetes és weben kívüli nyereményjátékra, nyereményakcióra hívják fel a látogatók figyelmét, valamint fórummal és hírlevéllel kiegészítve gondoskodnak a játékokat kedvelők számára a mindenkor aktuális, nyereményjátékokra vonatkozó információkkal. A regisztrálók ezenkívül minden kedden egy hírlevélből is értesülhetnek az elmúlt héten a weblapra felkerült nyereményakciók köréről. (Galambos Dánieltől azt is megtudtuk, hogy a hetente megjelenő hírlevélnek jelenleg kb. 3400 regisztrált tagja van, az olvasók száma naponta további 8-10 fővel nő.)

A Webnyeremény.hu oldalon a nyereményakciók többféle szempont szerint vannak rendszerezve, így valamennyi információt könnyedén lehet megtalálni – ha valaki mégsem boldogul, az oldal saját keresőjét is használhatja - egészítette ki Galambos, akitől azt is megtudtuk, hogy a portál az elmúlt időszak alatt mintegy 1400 nyereményjátékkal egybekötött promóció adatait gyűjtötte össze. Ezek listája elérhető az oldal archívumából is.

Kulcsszavak: portál játék reklám

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50