Új házimozirendszer-modelleket mutatott be a Samsung

forrás Prim Online, 2003. május 29. 13:30
[smallimage 1 left] A Samsung Electronics az új házimozirendszer-modellek új sorozatát mutatta be a koreai piacon, melyek a Samsung saját fejlesztésű Super Digital Sound Master technológiáját alkalmazzák.
A Super Digital Sound Master három technológiát egyesít: automatikus hangkalibrálás, élőhangmód és virtuális fülhallgató. Az automatikus hangkalibrálás a csatornák kimeneti szintjét a hangszórók közötti távolsághoz igazítja, és automatikusan hangolja a frekvenciakarakterisztikákat a hallgató fizikai környezetéhez igazított optimális 5.1 csatornás házimozihangzás kialakításához. Az élőhangmód mozi- és koncertteremszintű hangeffektusokkal egészíti ki az 5.1 csatornás rendszert. A virtuális fülhallgató funkció az 5.1 csatorna 3D hangját közvetíti a hagyományos fülhallgatókon keresztül.

A házimozirendszer „Tall Boy" hangszórókat tartalmaz, melyek együttes teljesítménye 530 W (a mélynyomóé 100 W, az öt hangszóróé pedig egyenként 86 W), és támogatja a Dolby ProLogic II hangrendszert.

A házimozirendszer DVD, DVD-R/RW, VCD, CD, CD-R/RW és mp3 CD lejátszására, valamint CD-R lemezekre írt JPEG képek tv-n történő megjelenítésére képes. A rendszer beépített tunert is tartalmaz az AM/FM rádióadások vételéhez.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás