Bookline - meghatározó szerep a könyvpiacon

forrás Prim Online, 2003. június 15. 09:19
[smallimage 1 left] A három évvel ezelőtt indult online antikvárium, a Bookline méltán szolgált rá a „legnagyobb antikvár könyváruház" jelzőre, amivel manapság illetik.
A felhasználók érdekében végzett folyamatos fejlesztések, a gazdag kínálat és a modern, de nem hivalkodó arculat folyamatosan vonzza a felhasználókat, akik egyre több könyvet visznek haza, vagy éppen vesznek át otthonukban.

Nem telik el hét anélkül, hogy a tulajdonos Morgan Hill fejlesztői csapata ne változtatna a könyváruház virtuális polcain annak érdekében, hogy a kereséseket, könyvvásárlásokat vagy éppen a kedvenc könyvekre leadott előjegyzéseket még könnyebbé, gyorsabbá vagy éppen hatékonyabbá tegyék.

Mára mégsem csak ez a fejlődés egyetlen iránya. „Legnagyobb antikvár könyváruházból a legkisebb újkönyv áruházzá váltunk" - mondják a booklineosok, ami persze nem azt jelenti, hogy ezentúl elhanyagolnák a használt, de egyre inkább keresett darabokat. (Sőt, egyre több antikvárium csatlakozik kínálatával a rendszerbe.) Mindössze annyiról van szó, hogy az ország amúgy is legnagyobb könyvkínálatát még bővebbé szeretnék tenni azáltal, hogy ezentúl kiadókat is integrálnak a rendszerbe, lehetőséget biztosítva ezzel a könyvbarátoknak arra, hogy új könyvek között is kedvükre böngésszenek, vásároljanak.

Az első kiadó, amelynek árukészlete már elérhető a portálról, a Perfekt Rt., amelynek kínálatában elsősorban gazdasági jellegű szak- és tankönyvek (a Bookline-on a Társadalomtudomány/közgazdaság kategóriában) találhatók. A nyár folyamán további kiadók termékei kerülnek a könyváruház kínálatába, őszre pedig már szinte az összes kategóriában találhatunk új kiadású könyveket is - ígérik a szakemberek.
Kulcsszavak: könyv

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38