Moziműsor, jegyvásárlás és filmelőzetesek a Westel 777mobilon

forrás Prim Online, 2003. augusztus 1. 14:54
A Westel 777mobil WAP portálja a harmadik generációs szolgáltatások előfutáraként páratlan megoldással segíti a kikapcsolódást. A mozifilmek kedvelői a 777mobil moziközpontjában az aktuális moziműsor mellett a filmek rövid ismertetőjét és filmelőzetesét egyaránt megtekinthetik, a kiválasztott filmre szóló jegyeket pedig azonnal megvásárolhatják.
A 777mobil moziközpontjával minden eddiginél egyszerűbb megszervezni a mozilátogatást, hiszen a moziműsor mellett a filmelőzetesek megtekintése és a jegyvásárlás egyaránt mobiltelefonon történhet. A Westel a legkorszerűbb megoldások - helyfüggő szolgáltatás, videoletöltés, mobil kereskedelem - együttes alkalmazásával már most, a jelenlegi GSM hálózaton a harmadik generációs szolgáltatásokhoz hasonló megoldást kínál ügyfeleinek.

A mobilportál Tv, mozi rovatában számos szempont, így többek között mozi, film, időpont és heti bemutatók szerint egyaránt lehet válogatni és segítenek a különböző csoportosítások is, úgy mint pl. multiplex, Art mozik, heti bemutatók. A használatot jelentősen megkönnyíti, hogy az összes hazai mozi megyénkénti csoportosítása mellett a közeli rovatban egyetlen gombnyomással gyorsan és könnyen lekérdezhető a felhasználóhoz legközelebbi mozik listája. Természetesen az adatbázisban – a keresés módjától függetlenül – a filmszínházak adatai, pl. címe vagy telefonszáma mellett az ott játszott filmek listája, a filmek rövid ismertetője és Nokia 3650/7650-es készülékekkel maguk a rövid, néhány perces filmelőzetesek is megtekinthetők! A kiválasztott filmekre már csak a jegyeket kell megvásárolni és a Budapest Filmhez tartozó mozik (Mammut, Corvin, Puskin, Művész, Szindbád, Tabán) esetén ez WAP-on keresztül a mobiltelefon segítségével azonnal megtehető. A rendszer a vásárlás során az ülőhelyek pontos adatain túl a mobiltelefon kijelzőjén megjelenő grafikus ábrán ad tájékoztatást arról, hogy a jegyek az adott teremben pontosan hol helyezkednek majd el.

SAP-vel pörgetik fel a körforgásos gazdaságot is

2023 júliusától teljesen átalakul a magyarországi hulladékgazdálkodási rendszer. A MOL illetékes leányvállalata az SAP rendszerét választotta a komplex szervezési, irányítási és elszámolási feladatok informatikai támogatására.

2023. június 9. 20:01

Négy tipp a kiberbiztos nyaralásért

Felmérések szerint a Földön élő minden emberre legalább 3 hamis személyazonosság jut a kiberbűnözői piacon, mégis mintha továbbra is félvállról vennénk a fenyegetést a hétköznapokban, különösen a lazább nyári időszakban. Hamarosan elözönlik az üzenőfalakat a szebbnél szebb helyen nyaraló, tökéletes és boldog családok fotói, hadd irigykedjenek az ismerősök, ez a vágy azonban gyakran vezet oda, hogy meggondolatlanul osztjuk meg személyes adatok tömkelegét, melyet nem csupán a barátaink és a családunk, de a digitális világ rosszfiúi is láthatnak.

2023. június 9. 17:22

Már itthon is előrendelhető az LG okosmonitorja

Munkára és szórakozásra is kiválóan alkalmas okosmonitort dob piacra az LG Magyarországon. A 32SQ780S modell ideális választás lehet mindazoknak, akik többfunkciós eszközt keresnek. A kijelző kényelmesen beállítható az asztalon, rendkívül jó kontrasztarányt kínál és számos okosfunkcióval bír, így a munkavégzés és tanulás mellett ideális filmnézésre vagy akár játékra is.

2023. június 9. 15:22

Erősödnek a Deutsche Telekom csoporton belüli szinergiák

A Magyar Telekom Könyves Kálmán körúti irodaházába költözött május 30-án a Deutsche Telekom IT Solutions, a DT csoporton belüli szinergiák hatékonyabb kihasználása és a fenntarthatósági szempontok érvényesülése érdekében.

2023. június 9. 14:11

Új trendek és kihívások az online marketingben

2023-ban a közösségi média marketing szerepe, valamint az influenszer marketing és a felhasználók által generált tartalmak (UGC - User Generated Content) egyre inkább teret hódítanak, és szinte megkerülhetetlenné válnak a vállalkozások üzleti stratégiájában. 

2023. június 9. 14:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39