Olcsó internet TV már Magyarországon is!

E-mail, fax, sms, hangrögzítő a televízión!

forrás Prim Online, 2003. augusztus 12. 15:25
[fsimage 1 left]Magyarországon kereskedelmi forgalomba került az első, teljeskörűen magyarított internet TV (Freedomland Netbox), amellyel egy egyszerű televízió készüléken keresztül is elérhetővé válik az internetes tartalmak olvasása, valamint kommunikációs képességei révén (e-mail, fax, sms, hangrögzítő) a család egyik központi kapcsolattartó rendszerévé válhat.
Ezen technológia lehetővé teszi, hogy a TV-re és egy telefonvonalra csatlakozva az ügyfelek PC megvásárlása nélkül érhessék el az internetet egy PC árának és nem utolsósorban a sokakat elriasztó informatikai háttér birtoklásának töredékéért.

Sok, jelenleg a számítástechnikától és így az internettől is idegenkedő érdeklődő figyelme felkelthető ezen, az internetelérést új módon megközelítő termék segítségével. Ha csak az internet-tartalmakat szeretnénk elérni, egyszerűen csak a vezeték nélküli billentyűzet vagy távirányító megfelelő gombját kell megnyomni és nem kell bajlódni a különböző operációs rendszerek és alkalmazások futtatásával. Barangolhatunk a világhálón, üzenhetünk barátainknak (akár saját hangüzeneteinkkel együtt) úgy, hogy közben egy kis ablakban követhetjük kedvenc tv műsorunkat is.

Nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy a technológia népszerű azon felhasználók körében is, ahol a PC már a mindennapi élet része, de a nappaliban, az egyszerűbben használható internet TV-t választják a gyors információ elérésre. Alkalmazásra került az eszköz már az üzleti életben is, úgy mint szállodák szobáiból történő internetelérés biztosítása, vállalatok dolgozóinak költséghatékony e-learning, valamint zárt közösségek kommunikációs eszköze.

A Freedomland Netbox olcsó árának és egyszerű használatának köszönhetően mindenki számára elérhető eszközt és szolgáltatás csomagot (Netbox, TV portál, TV email, Internet elérés) kínál. Ezt a Freedomland Hungary stratégiai partnerei segítségével, mint virtuális internetszolgáltató biztositja. A szolgáltatás díja rendkivül versenyképes, hiszen éves előfizetés esetén a hozzáférés (korlátlan internet, e-mail és speciális tartalom) havonta kevesebb mint 1 700.- forintba kerül.

A Freedomland Netbox készlet tartalma: Netbox és infra billentyű (magyar nyelvű), távirányító, SCART kábel, telefonkábel és elosztó, tápegység, elemek, magyar nyelvű kézikönyv, smart kártya (szülői korlátozás).

A teljes készlet összeszerelése semmilyen technikai tudást nem igényel, 2 perc alatt elvégezhető. Mindezt a magyar nyelvű felhasználói kézikönyv, a magyar nyelvű szoftverek és billentyű is nagyban elősegíti.

A megfelelő pénzügyi erőforrást nélkülöző célcsoport figyelme a termék alacsony árával ragadható meg, amit jelentősen elősegít a Sulinet Expressz támogatási rendszer is, melynek listáján a fenti termékcsalád 39 900.- Ft-os bruttó utcai árával több, mint figyelemfelkeltő, amelyhez már csak a korlátlan internetelérés éves vagy féléves díja jelent kiadást.

A termék kizárólagos importőre a HRP Hungary Kft, Magánvásárlók számára elérhető a HRP Hungary SulinetExpressz partnereinél (www.sulinetinfo.hu) valamint a Freedomland Hungary kiemelt viszonteladóinál (www.freedomland.hu).

Díjmentes roadshow-konferencia az Közép-Dunántúl Régió kkv-döntéshozóinak

A PP Konferenciaközpont a székesfehérvári Pénz, de honnan? roadshow-konferenciáján most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a hatékonyságot növelő új módszereket.

2023. október 1. 14:58

Új tagokkal bővült a G-Shock női karóráinak választéka

A Casio bemutatta a G-Shock márka legújabb ütésálló karóráit. A kompakt, analóg-digitális számlappal rendelkező karórák a nőiességet ünneplik és rózsaarany (ú.n. rose gold) színben tündökölnek. Mint ismeretes ez az árnyalat eredetileg az ékszereknél jelent meg, de ma már a karórákon is hódít. 

2023. október 1. 13:36

Royal RSS Reader 1.69

Telepítést nem igénylő, gyorsan használható RSS olvasó alkalmazás. Jellemzők: új hírcsatornák egyszerű felvétele a listába, keresési műveletek időzítése, betűméret változtatás, aktuális hírcsatorna mentése HTML formátumba stb.

2023. október 1. 12:32

StarCodec Lite 20230926

A StarCodec különböző kategóriák szerint csoportosított kodekcsomag videó és audió kodekekkel, szűrőkkel és egyéb hasznos funkciókkal (XviD, DivX, LAV Filters, ffdshow, x264, WebM, MPEG-1/2, MP3, MP4, MKV, H.264, AVC, OGG, AAC, madVR, MediaInfo, DivFix ++ stb.).

2023. október 1. 12:30

A QNAP bemutatja az új kétportos QXG-10G2T 10 GbE hálózati bővítőkártyát

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a QXG-10G2T 10 GbE hálózati bővítőkártyát.

2023. október 1. 12:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38