Kényelmi és fizetős szolgáltatásokkal bővül a freemail

forrás Prim Online, 2003. augusztus 14. 12:19
Extra szolgáltatásokkal bővíti az Axelero Internet ingyenes levelezési rendszerét, a [freemail]-t. A nagyobb tárhely és a kéretlen reklámok (spam) szűrése igény szerint, térítés ellenében vehető igénybe. A fizetős szolgáltatások bevezetése mellett az Axelero minden [freemail] felhasználó számára térítésmentesen felemeli a fogadható levelek méretét 5 MB-ra.
Noha a [freemail] népszerűsége, a postafiókok számának növekedése töretlen – július 31-én 1 358 107 db postafiók működött – egy online piackutatás szerint a szolgáltatás minőségével egyébként elégedett felhasználók szívesen megszabadulnának az ingyenes levelező rendszerekre jellemző korlátoktól. A legtöbben nagyobb tárhelyet szeretnének, illetve sokakat zavar a kéretlen, reklámokat tartalmazó levelek áradata. Ezért a [freemail] szolgáltatás, színvonalának emelése érdekében augusztus közepétől új, fizetős szolgáltatásokkal bővül, [freemail] extra néven.

A jövőben, ha valaki postafiókot nyit a [freemail]-en, lehetősége nyílik két új szolgáltatást is igénybe venni. Az egyik az alapértelmezett 5 Mbyte tárhely bővíthetősége 10 Mbyte-onként 3 hónapra bruttó 500 Ft-ért (a maximális tárhely-méret 55 Mbyte lehet). A másik a spam szűrés, amely 3 hónapra szintén bruttó 500 Ft-ba kerül. A szűrést végző szoftver minden levelet ellenőriz, és a reklámlevelekre, illetve a magánlevelekre utaló jeleket pontozza, majd az összpontszám alapján a felhasználó által meghatározott szűrési fokozat szerint kezeli a küldeményt. A fizetős szolgáltatások bevezetése mellett, szintén augusztus közepétől az Axelero minden [freemail] felhasználó számára térítésmentesen felemeli a fogadható levelek méretét 5 MB-ra.

Az extra szolgáltatásokra mindenki előfizethet, aki rendelkezik aktív [freemail] címmel. A szolgáltatásokat jelenleg Westel és Pannon kártyáról emelt díjas SMS formájában lehet megrendelni, a megrendelések után néhány perccel működésbe lépnek az előfizetett szolgáltatások. A szolgáltatások megrendeléséhez az Axelero telefonos ügyfélszolgálatot is biztosít.

Komplex önvédelmi program ifjú netezőknek

2020 elején indul egy speciális módszertant alkalmazó, online védekezési képességeket és készségeket fejlesztő e-lerning alapu tréning gyerekeknek. A hivatásos testőrképzés szakmai alapjaira épülő program nem csupán tartalmában, de oktatási módszertanában is teljesen újnak számít. Ez az első alkalom, hogy egy ilyen összetett önvédelmi program elérhetővé válik a civil szférában, családok, átlagemberek számára. A képzés a támadások pszichológiai, jogi, egészségügyi és fizikai jellmezőinek a hatékony elsajátítására épül. A program kiemelt figyelmet fordít a tinik biztonságos közösségi média használatára. 

2019. szeptember 19. 20:48

Megérkezett a Huawei legújabb okostelefon-családja

 

A Huawei Technologies bemutatta Mate 30 zászlóshajó sorozatának készülékeit. A csúcsszéria modelljeit Kirin 990 5G-képes chipkészlettel, a fotózás és videózás élményét új szintre emelő Supersensing Cine kamerával, valamint egyedi OLED Huawei Horizon kijelzővel is felszerelte a gyártó. 

2019. szeptember 19. 16:55

Csúcsszéria a Huaweitől: Mate 30, Mate 30 Pro

A Huawei Technologies bemutatta Mate 30 zászlóshajó sorozatának készülékeit. A csúcsszéria modelljeit Kirin 990 5G-képes chipkészlettel, a fotózás és videózás élményét új szintre emelő Supersensing Cine kamerával, valamint egyedi OLED Huawei Horizon kijelzővel is felszerelte a gyártó. 

2019. szeptember 19. 16:55

Nemzetközi karrierépítés a MOL segítségével

Idén szeptemberben 113-an kezdhették el nemzetközi karrierjüket építeni a Upstream (17), a Downstream (53), az Innovatív Üzletágak és Szolgáltatások (30) valamint a Funkcionális szolgáltatások területein a MOL-csoport friss diplomások számára meghirdetett Growww programjában. A program teljes ideje alatt mentorok segítik a pályakezdőket a vállalati környezetbe való gyorsabb beilleszkedés és a hatékonyabb munkavégzés érdekében. Az indulás óta a Growww programnak köszönhetően 2300 tehetséges fiatal helyezkedett el a vállalatnál a világ minden tájáról, kiemelkedő, több mint 80 %-os megtartási aránnyal. 

2019. szeptember 19. 16:46

A HP a V4 Future Sports Festivalon mutatja be legújabb OMEN gaming eszközeit

 A HP az OMEN termékek széles kínálatát mutatja be szeptember 21-én és 22-én a V4 Future Sports Festivalon. A kilátogató játékosok megismerhetik az OMEN 15 és OMEN X 17 laptopokat, amelyek a Tempest hűtési technológiának köszönhetően kiemelkedő teljesítményre képesek és az új OMEN Desktop asztali gépet, amely minden elemében játékosoknak készült. A vállalat emellett olyan kiegészítőket mutat be, mint például az OMEN Photon vezeték nélküli egér, amely könnyedén személyre szabható és Proaktív Vezeték nélküli Technológiájával 0,2 ms-os válaszidőre képes. A HP ezek mellett bemutatja a játékosoknak OMEN kijelzőit is, köztük a 32 colos vagy 27 colos monitorait NVIDIA® G-SYNC® technológiával. 

2019. szeptember 19. 14:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás