"Bőregér" a Microsofttól

forrás Prim Online, 2003. szeptember 4. 12:50
[smallimage 1 left] Tegnap bemutatták a Microsoft új, vezeték nélküli billentyűzet- és egérnemzedékét. A három új egér mindegyike a már korábban megjelent Tilt Wheel Technologyt, azaz a vizszintes görgetést is lehetővé tevő eljárást alkalmazza, az egyikük pedig beállt a divatot kedvelők szolgálatába és bőrruhát öltött.
Az egerek a Wireless IntelliMouse Explorer, az IntelliMouse Explorer és a Wireless Optical Mouse nevekre hallgatnak. Mindhárman optikai letapogatással működnek. Az első, a bőrbevonatú jószág, kifejezetten jobbkézbe simuló formájú, a második vezetékes, a harmadik mindkét kézzel használható. A vezeték nélküli optikai egereknek csökkentették az áramfogyasztását, hogy ritkábban kelljen benne elemet cserélni.

Bemutattak négy új vezeték nélküli billentyűzet-egér csomagot is, amelyben az egyik billentyűzeten - a Wireless Optical Desktop Elite nevűn - is megtalálható a trükkös görgetőkerék. Az eszközök a rádióvezérelt játékok sávjában, 27 MHz-en kommunikálnak. A Microsoft egy „smart receiver"-nek nevezett vevőkészüléket ültetett beléjük, amely - a gyártó szerint - csökkenti a zavaró jelek vételét.

A forgalmazás szeptember végéig világszerte boltokban és online egyaránt megindul. A „bőregér" kiskereskedelmi ára 65 dollár lesz, a kerekes billentyűzet-egér kombináció pedig 105 dollárba fog kerülni.

Kulcsszavak: egér Microsoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás