BMC Software: egyszerű monitoring és robusztus vállaltirányítás

forrás Prim Online, 2003. szeptember 6. 17:05
A PATROL Express 3.0 lehetővé teszi az informatikai részleg számára az infrastruktúra-kezelő és monitoring termékek kritikus üzleti igényekhez való méretezését.
A BMC Software PATROL megoldáscsaládja a sliding scale of management megközelítés segítségével illeszti az infrastruktúra management és monitoring megoldásokat az ügyfél igényeihez. Tekintve, hogy nem minden rendszer igényli ugyanazt az informatikai irányítási szintet, az informatikai részlegek az egyes rendszereknek megfelelő eszközök kiválasztásával csökkenthetik költségeiket és javíthatják megtérülési mutatóikat. A PATROL megoldáscsalád alkalmazásával az ügyfél a könnyűsúlyú belépési szintű monitoringtól a fejlett proaktív menedzsmentig választhatnak, olyan megoldásokkal ,amelyek varratmentesen integrálódnak egy központosított web-alapú felületen keresztül.

Az osztott rendszerek PATROL megoldásának kibővítése és a sliding scale of management megközelítése továbbfejlesztése céljából a BMC Software bejelentette a PATROL Express új verzióját. Az infrastruktúrát távolról figyelemmel kísérő és a teljesítményt a felhasználó által meghatározott szolgáltatási szint célkitűzésekhez mérő PATROL Express 3.0 most a felhasználó szemszögéből kíséri figyelemmel a web műveleteket és lehetőséget kínál az ügyfelek számára az internet látencia több mint 30 jelenléti ponton (PoP) keresztül történő mérésére. Ez lehetővé teszi az informatikai részleg számára annak gyors meghatározását, hogy az infrastruktúra problémái miképpen érintik a végső felhasználók webtapasztalatait.

A bejelentést követően a PATROL Express most olyan új web tranzakció monitoring kapacitásokkal rendelkezik, amelyek online konfigurációt követően monitorozzák és mérik a műveleteket. A termék emellett támogatja az összes fontosabb HTML technikát és népszerű tartalomletöltési típusokat. A PATROL Express 3.0 olyan új értesítéseket tartalmaz, amelyek felhívják a különféle címzettek figyelmét a különféle szolgáltatásokra, emellett a számla szinten vagy a szolgáltatási szinten küldhető új riportokat kínál. A PATROL Express most üzleti szolgáltatási teljesítményméréseket biztosít az új Service Measures jelentések révén. Ráadásul egy új riasztási állapot - „Critical Alarm" - került bevezetésre, amely lehetővé teszi az ügyfél számára annak meghatározását, hogy milyen feltételeknek kell teljesülni ahhoz, hogy valamely elem a kritikus riasztási állapotúnak minősüljön, ami lehetővé teszi a szolgáltatással kapcsolatos meghibásodásokra történő gyorsabb és eredményesebb reakciót.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Öt év alatt versenyképesebbé válhat a magyar gazdaság

A vállalatok és az ország gazdasági szempontból életképes jövője szorosan összefügg a szakképzett és motivált dolgozók megfelelő szűrésével és alkalmazásával. Viszont a legfrissebb kutatások alapján ma Magyarországon több, mint 40 százalék feletti a közepes- és nagyvállalatok fluktuációja, vagyis ötévente a teljes munkaerő bázis lecserélődik. A jelenség hátterére magyarázatot adhat, hogy a jelenleg felvett munkaerő 80 százaléka nem megfelelően kerül kiválasztásra.

2020. február 26. 13:20

A chatbot a cégvezető legjobb barátja

Employer branding, onboarding, HR-applikációk – divatos és gyakran puffogtatott kifejezések nem csak a toborzók és kommunikációs szakemberek, de a cégvezetők körében is. Mindeközben kevés vállalatot jellemez tudatosság a HR-stratégiát, a toborzásra fordított erőforrásokat és a járulékos költségeket tekintve, holott egy új kolléga kiválasztása átlagosan 50 napba és közel 1,2 millió forintba kerül a cégeknek. A kihívás és a verseny óriási, de a technológia ebben is partner: mesterséges intelligenciával a toborzásra fordított idő és a költségek is jelentősen csökkenthetők, így minden cégnek érdemes újragondolnia a hagyományos kiválasztási folyamatokat és eszközöket.

2020. február 26. 10:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás