Microsoft Magyarország: a "Legjobb Munkahely"

forrás Prim Online, 2003. szeptember 25. 11:40

A Hewitt Inside kutatócég és a Figyelő gazdasági hetilap idén is elkészítette a „Legjobb Munkahely" elnevezésű felmérését. A tegnap délben megtartott díjkiosztón hozták nyilvánosságra a felmérés eredményeit, melyek alapján a 2003-as év „Legjobb Munkahely"-e a Microsoft Magyarország Kft.
A Hewitt Inside kutatócég és a Figyelő immár harmadik éve végzi el a kutatást, melynek során először az alkalmazotti elégedettséget vizsgálták, a cégek vállalati kultúrájáról alkotott képet. Második körben a vállalat HR politikáját vették nagyító alá, végül a cégek első számú vezetőinek munkaadói minősítését végezték el.

A Microsoft Magyarország alkalmazottainak létszáma 50 fő, az egy főre jutó HR költés pedig 1 200 000 Ft körül van éves szinten. A Microsoft nagy hangsúlyt fektet alkalmazottainak folyamatos képzésére, mind szakmai mind pedig készségfejlesztői oldalon. Karrierfejlesztési programok, regionális és lokáltréningek sorozata járul hozzá, hogy a dolgozók mind szakmailag, mind egyéb fontos (emberi és vezetői) képességek szempontjából fejlődjenek. Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy a vállalatnál az egy főre jutó tréningórák száma 178 óra.

A Microsoft Magyarország széles körű, béren kívüli juttatást is ad dolgozóinak: munkavégzéshez szükséges eszközöket (laptop, telefon, autó), kockázati csoportos életbiztosítást, a kötelező munkaügyi előírásokon túli egészségügyi szolgáltatást, étkezési hozzájárulást és sportolási lehetőséget biztosít.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás