Microsoft Magyarország: a "Legjobb Munkahely"

forrás Prim Online, 2003. szeptember 25. 11:40

A Hewitt Inside kutatócég és a Figyelő gazdasági hetilap idén is elkészítette a „Legjobb Munkahely" elnevezésű felmérését. A tegnap délben megtartott díjkiosztón hozták nyilvánosságra a felmérés eredményeit, melyek alapján a 2003-as év „Legjobb Munkahely"-e a Microsoft Magyarország Kft.
A Hewitt Inside kutatócég és a Figyelő immár harmadik éve végzi el a kutatást, melynek során először az alkalmazotti elégedettséget vizsgálták, a cégek vállalati kultúrájáról alkotott képet. Második körben a vállalat HR politikáját vették nagyító alá, végül a cégek első számú vezetőinek munkaadói minősítését végezték el.

A Microsoft Magyarország alkalmazottainak létszáma 50 fő, az egy főre jutó HR költés pedig 1 200 000 Ft körül van éves szinten. A Microsoft nagy hangsúlyt fektet alkalmazottainak folyamatos képzésére, mind szakmai mind pedig készségfejlesztői oldalon. Karrierfejlesztési programok, regionális és lokáltréningek sorozata járul hozzá, hogy a dolgozók mind szakmailag, mind egyéb fontos (emberi és vezetői) képességek szempontjából fejlődjenek. Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy a vállalatnál az egy főre jutó tréningórák száma 178 óra.

A Microsoft Magyarország széles körű, béren kívüli juttatást is ad dolgozóinak: munkavégzéshez szükséges eszközöket (laptop, telefon, autó), kockázati csoportos életbiztosítást, a kötelező munkaügyi előírásokon túli egészségügyi szolgáltatást, étkezési hozzájárulást és sportolási lehetőséget biztosít.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38