Szentesi polgármesteri hivatal: interaktív ügyfélszolgálat

MTI Sajtóadatbank, 2003. november 28. 19:03
Az országban elsőként a szentesi polgármesteri hivatal bevezette az interaktív ügyfélszolgálatot.
"A közigazgatási osztály új, bővíthető rovatot indított a város internetes lapján az Ön hivatala címmel, azzal a szándékkal, hogy megkönnyítse, érhetőbbé és gyorsabbá tegye az ügyintézést" - mondta Csányiné Bakró-Nagy Vera az MTI-nek.

Az aljegyző beszámolója szerint az Ön hivatala rovatban megtalálható a közigazgatási osztály hatáskörébe tartozó ügyek intézési módjának rövid leírása és az ott intézhető ügyek körének ismertetése.

Az ügyfél információt kap arról, hogy a kérelmet formanyomtatványon kell-e benyújtani, s ha igen, akkor a nyomtatványt megtekintheti, sőt letöltheti. Megtudhatja továbbá, hogy ügyét személyesen kell-e intéznie, valamint az ügyintézéshez milyen bizonyítékokat kell bemutatni vagy becsatolni, kell-e eljárási díjat vagy illetéket fizetni, ha igen, azt hogyan kell leróni - tájékoztatott az aljegyző.

Az Ön hivatala tartalmazza a többi között az illetékes ügyintéző nevét és elérhetőségét, az általános ügyintézési határidőt, a közigazgatási osztály alaprajzát, a polgármesteri hivatal szervezeti felépítését, telefonszámait, az önkormányzati képviselők nevét.

A rovat lehetőséget biztosít arra is, hogy az ügyfél kérdezzen, s arra legkésőbb másnap rövid választ kapjon. A bonyolult ügyeket azonban továbbra is személyesen az ügyintézővel érdemes megbeszélni - mondta Csányiné Bakró-Nagy Vera.

Hozzátette, hogy terveik szerint január végére az egész hivatalra kiterjesztik az interaktív ügyfélszolgálatot.

E-közig ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Véget ért a XII. Nemzetközi Média- és Internetkonferencia

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) szeptember 26-án és 27-én 12. alkalommal rendezte meg „A média és az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra” című konferenciáját, a Magyar Tudományos Akadémián. A két nap alatt 32 szakember tartott előadást aktuális témákról, egyebek mellett az álhírekről, a social media platformokról, az illegális tartalmakról, a deepfake-jelenségről és persze a média jövőjéről. Kerekasztal-beszélgetést is szerveztünk, ahová etikus hackereket hívtunk meg. 

2022. szeptember 28. 15:21

Rövid képzési programokat is kínál hallgatóinak a Széchenyi István Egyetem

Egyedülálló lehetőségként már rövid, akár egyhetes külföldi utazással járó kurzusokat is kínál hallgatói számára a győri Széchenyi István Egyetem, amelyeken a pályázók rugalmasan és könnyen bővíthetik szakmai tapasztalataikat, nemzetközi kapcsolataikat, idegennyelv-tudásukat. Érdemes jelentkezni – ajánlják az újdonságot azok a széchenyisek, akik már részt vettek valamelyik programon. 

2022. augusztus 28. 14:36

Alapítsd meg a cégedet akár otthonról

A cégek jogi ügyeit ma már online is intézhetjük, hiszen akár otthonról, akár az irodából lehetőségünk van megbízható jogi szolgáltatást igénybe venni a gyorsaság és rugalmasság érdekében, teljesen kötetlenül.

2022. március 22. 16:19

Minden újonnan nyíló ALDI parkolójában lesz e-töltő

Az ALDI és az E.ON Hungária Csoport 2018 óta működik együtt a magyarországi e-autózás infrastruktúrájának fejlesztésén, 2020 novemberében adták át a 100. telepített e-töltőt. Jelenleg összesen 89 áruház parkolójában 136 töltőponttal várják az e-autósokat országszerte. Az újonnan nyíló áruházaknál a megállapodás szerint – az igényektől függően – egy vagy két töltő telepítésére kerül sor, amelyek egy töltő esetében 2*22 kW-os, két töltő esetében pedig egyenként 2*11 kW-os névleges teljesítménnyel rendelkeznek. 

2022. február 22. 17:03

Az ipar átalakulásáról szól az új ABB-tanulmány

Az ABB közzétette a nemzetközi üzleti és technológiai vezetők körében, az ipari átalakulásról készített, a digitalizáció és a fenntarthatóság kapcsolódási pontjait vizsgáló új, globális tanulmány* eredményeit. 

2022. február 21. 11:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38