Vezeték nélküli internetes tv a Philipstől

forrás Prim Online, 2004. január 8. 20:00
A Philips olyan új internetes tévékészüléket mutatott be, amely képes vezeték nélkül az internetre és PC-re csatlakozni, továbbá így képeket és videót megjeleníteni.
A termék, amelyet a Las Vegas-i elektronikai kiállításon (CES) láthatott a közönség, egyelőre nincs kereskedelmi forgalomban. A Philipsnek van már egy internetes hifi-berendezése, amelyik le tudja játszani webes rádiók adásait, és egy olyan otthoni szerverről is tett bejelentést, amely a netről átteszi a zenét vagy a videót a hagyományos tévékre és hifikre.

A cég már az ünnepek alatt elkezdte árusítani a vezeték nélküli tévét olyan európai telefontársaságokon (pl.: a British Telecom, a spanyol Telefónica vagy a holland KPN) keresztül, amelyek így szándékoznak növelni szélessávú internet-előfizetőik számát. A Philips ázsiai versenytársai egyébként szintén megkezdték már hálózati fogyasztói elektronikai cikkek árusítását. A cég a netes tévé mellett új hordozható lejátszókat és egy merevlemezzel ellátott DVD-írót is bemutatott a kiállításon.

Milkovits Gábor
Kulcsszavak: Philips televízió

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59