Elkészült az OBI magyar nyelvű honlapja

forrás Prim Online, 2004. január 22. 13:00
Elkészült az OBI magyar nyelvű honlapja. A honlap szerkezete a német anyacég rendszerébe illeszkedik, és saját fejlesztés eredményeként jött létre.
Az OBI magyarországi történetében mérföldkőnek tekinti a magyar nyelvű honlap létrehozását, amelynek most elindított változata a tervek szerint folyamatosan újabb funkciókkal fog bővülni a vásárlók minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében.
A stratégiai fejlesztés teljes mértékben a vásárlók igényeit tartja szem előtt. Az oldalon elektronikus változatban hozzáférhető az aktuális, akciós termékeket tartalmazó reklámújság és minden kereskedelmi akció. A honlapon keresztül a vásárlók e-mailben is feltehetik kérdéseiket. Az áruházak elérhetőségét térképek segítik, amelyekkel az érdeklődők könnyen és gyorsan megtalálhatják a hozzájuk legközelebb eső OBI áruházat és az eljutás módját. Részletes információk állnak rendelkezésre a nyitva tartásról, a szolgáltatásokról és az aktuális rendezvényekről is. A látogatók olvashatnak az OBI nemzetközi és hazai történetéről, az OBI hód-visszatelepítési programjáról és a WWF-fel való együttműködésről is. A leendő munkavállalók a "karrier" menüpont alatt az aktuális álláslehetőségek között böngészhetnek, és álláspályázataikat is elküldhetik a honlapon keresztül.
Kulcsszavak: website áruház

Dalszövegek a Samsung Smart tévéin az Apple Music alkalmazással

A Samsung Smart TV készülékein a legújabb frissítésnek köszönhetően több millió, a zenével szinkronban megjelenő dalszöveg válik elérhetővé az Apple Music alkalmazásban. A 2018 után megjelent Samsung Smart TV modelleken elérhető opcióval a felhasználók minden eddiginél könnyebben követhetik a kedvenc zenéiket és azonnal megismerhetik a legújabb szerzemények szövegét.

2020. július 8. 14:59

Új elnököt nevezett ki a dán robotipari éllovas

Thomas Visti hatáskörét a Mobile Industrial Robots A/S új elnöke, Søren E. Nielsen veszi át. Mindössze két és fél évvel a MiR-hez való csatlakozása után (mint CTO), Søren E. Nielsen a mobil robotgyártás globális piacvezetőjének élére került. A pozícióváltás Thomas Visti kérésére történt, aki új karrier utat kíván követni.

2020. július 8. 12:40

Újabb élmények a Samsung Smart tévéin

A Samsung Smart TV készülékein a legújabb frissítésnek köszönhetően több millió, a zenével szinkronban megjelenő dalszöveg válik elérhetővé az Apple Music alkalmazásban. A 2018 után megjelent Samsung Smart TV modelleken elérhető opcióval a felhasználók minden eddiginél könnyebben követhetik a kedvenc zenéiket és azonnal megismerhetik a legújabb szerzemények szövegét.

2020. július 8. 12:23

Új fejlesztések a Fujitsu tárolóportfóliójában az adatrobbanás kezeléséhez

Online adattárolásra és adatbiztonságra összpontosító fejlesztéseivel a Fujitsu lehetővé teszi az ügyfelek számára a digitális átalakulásban alapvető szerepet játszó, mind komplexebb adatkezelési igények teljesítését. A NetApp-pal kiépített szoros partnerkapcsolata részeként a Fujitsu kategóriavezető hardverek beillesztésével bővíti tárolótechnológiai megoldásai portfólióját, és kínál egy forrásból lehetőséget a folyamatosan bővülő adattömeg kezelésére és bevételszerzési célú hasznosítására.

2020. július 8. 11:35

Hogyan változott az informatikai szakemberek élete a koronavírus-járvány következtében?

A Cisco nemrégiben két nemzetközi kutatást is végzett, amelyek az informatikai szakemberek és vezetők (CIO-k, CTO-k) által tapasztalt kihívásokat, valamint a nagymértékű digitális átalakuláshoz kapcsolódó technológiai stratégiákat, terveket térképezte fel. A két tanulmány a krízishelyzet más-más aspektusait dolgozta fel, az azonban közös megállapítás volt, hogy a gyorsan megváltozott körülményekből adódó nyomás és stressz jelentős tényezőként jelent meg.

2020. július 8. 09:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás