McAfee SpamKiller és McAfee GroupShield Lotus Dominóhoz

forrás Prim Online, 2004. január 24. 18:43
A McAfee SpamKiller 2.0 és a McAfee GroupShield 5.3 Lotus Dominóhoz fejlesztett változata megvédi a kiszolgáló gépeket az olyan vírusoktól és rosszindulatú kódoktól, mint az internetes férgek, a fertőzött e-mailek vagy a Lotus script. A GroupShield teljesen kompatibilis a SpamKillerrel, melynek ötszintes védelme 95%-os észlelési pontosságú védelmet nyújt a vállalati rendszereknek a kéretlen levelek ellen.
A Computer Security Institute 2003-as nagy- és középvállalati felmérése szerint az Egyesült Államokban az e-mail és internet nem rendeltetésszerű használatából fakadó pénzügyi veszteségek vállalkozásonként a 2001-es átlagos 357 ezer dollárról a 2002-es évben átlagosan 536 ezer dollárra nőttek.

A McAfee Groupshielddel a Domino-felhasználók egy újabb biztonsági réteg védelmét élvezhetik, amely vírusvédelmi, tartalomszűrő és blokkoló funkcióival teljes védelmet nyújt a vírusok, férgek és trójaiak ellen. A GroupShield segítségével a rendszeradminisztrátor még azelőtt szűrheti ki a kéretlen, nem kívánatos tartalmú e-mail forgalmat, mielőtt az termelékenységi vagy jogi bonyodalmakat okozhatna a vállalati rendszerben.

Mindkét szoftver menedzselhető a McAfee ePolicy Orchestrator (ePO) alól, amely központi telepítést, szabályzatkezelést és grafikus jelentési funkciókkal növeli a termékek teljesítményét.
Kulcsszavak: McAfee Domino security

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Oracle automatizált biztonsági eszközöket nyújt felhős ügyfeleinek

Az Oracle bejelentette új felhőbiztonsági szolgáltatásait, az Oracle Cloud Guard-ot és az Oracle Maximum Security Zones-t.  Ezzel az Oracle az egyetlen felhőszolgáltató, amely plusz költségek nélkül kínál beépített eszközöket ügyfeleinek a biztonsági kockázatok gyors és hatékony csökkentésére. 

2020. szeptember 30. 16:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07
online sportfogadás