McAfee SpamKiller és McAfee GroupShield Lotus Dominóhoz

forrás Prim Online, 2004. január 24. 18:43
A McAfee SpamKiller 2.0 és a McAfee GroupShield 5.3 Lotus Dominóhoz fejlesztett változata megvédi a kiszolgáló gépeket az olyan vírusoktól és rosszindulatú kódoktól, mint az internetes férgek, a fertőzött e-mailek vagy a Lotus script. A GroupShield teljesen kompatibilis a SpamKillerrel, melynek ötszintes védelme 95%-os észlelési pontosságú védelmet nyújt a vállalati rendszereknek a kéretlen levelek ellen.
A Computer Security Institute 2003-as nagy- és középvállalati felmérése szerint az Egyesült Államokban az e-mail és internet nem rendeltetésszerű használatából fakadó pénzügyi veszteségek vállalkozásonként a 2001-es átlagos 357 ezer dollárról a 2002-es évben átlagosan 536 ezer dollárra nőttek.

A McAfee Groupshielddel a Domino-felhasználók egy újabb biztonsági réteg védelmét élvezhetik, amely vírusvédelmi, tartalomszűrő és blokkoló funkcióival teljes védelmet nyújt a vírusok, férgek és trójaiak ellen. A GroupShield segítségével a rendszeradminisztrátor még azelőtt szűrheti ki a kéretlen, nem kívánatos tartalmú e-mail forgalmat, mielőtt az termelékenységi vagy jogi bonyodalmakat okozhatna a vállalati rendszerben.

Mindkét szoftver menedzselhető a McAfee ePolicy Orchestrator (ePO) alól, amely központi telepítést, szabályzatkezelést és grafikus jelentési funkciókkal növeli a termékek teljesítményét.
Kulcsszavak: McAfee Domino security

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50