Az EMC bemutatta az iparág legátfogóbb tárolási szolgáltatás-csoportját

forrás Prim Online, 2004. január 27. 12:29
Az EMC ma bemutatta az iparág legátfogóbb tárolási szolgáltatás-csoportját, amely segítségével a társaság ügyfelei képesek lesznek megtervezni, felépíteni és kezelni egy integrált információ-technológia infrastruktúrát annak érdekében, hogy információikat költség-hatékonyabban kezeljék és védjék az információs életciklus minden szakaszában.

Az EMC kibővített és átfogó szolgáltatás-portfólióját annak érdekében fejlesztette ki, hogy az üzleti célokhoz és szolgáltatási szintekhez igazítva segítse ügyfeleit működési költségeik visszaszorításában, a kockázatok csökkentésében, az előírásoknak való megfelelésben, valamint a rendelkezésre állás növelésében az információk hatékony menedzselése segítségével. Az EMC Technológiai Megoldások részlege által nyújtott új szolgáltatások felgyorsítják az információ életciklus menedzsment (Information Lifecycle Management - ILM) megoldások alkalmazását.

Az új szolgáltatások:

· Az "ILM Műhely" segíti az ügyfeleket egy olyan infrastruktúra alapjainak megértésében, amely lehetővé teszi az információk kezelését létrehozásuktól kezdve az archiváláson keresztül az információk törléséig. Az ingyenes "műhelyeket" az ügyfeleknél kihelyezve vagy az EMC irodáiban szervezik.

· Az ILM Értékelő Szolgáltatások segítik az ügyfeleket az információ életciklus menedzsment lehetséges előnyeinek meghatározásában. Az egyes értékelések 4-6 hétig tartanak, és egy ILM "térkép" elkészítésével fejeződnek be. A szolgáltatások tartalmazzák:

o Az Alkalmazás-csoportosítás segítségével behatárolható az ügyfél alkalmazásainak és adatainak, valamint a támogató technológiák és szolgáltatási szintek értéke.

o A Helyreállíthatóság Értékelése által feltérképezhetők és kommunikálhatók a kritikus alkalmazásokat érintő lehetséges kockázatok.

o A Működés Értékelése segítségével meghatározhatók a tárolásmenedzsment alapelvei, folyamata és szervezési feltételei, valamint elkészíthető a működés fejlesztését célzó terv.

o Az Infrastruktúra Értékelése segítségével meghatározhatók azok a területek, amelyeken jelentős költségcsökkenés érhető el a konszolidáció és a réteges szerkezetű architektúrák által.

· A Tárolásmenedzsment szolgáltatások olyan, az ügyfeleknek nyújtott állandó, szolgáltatási szinthez igazított helyi szolgáltatások, amelyek segítségével megvalósítható az információ életciklus menedzsment, növelhető a hatékonyság, és csökkenthetők a költségek.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Öt év alatt versenyképesebbé válhat a magyar gazdaság

A vállalatok és az ország gazdasági szempontból életképes jövője szorosan összefügg a szakképzett és motivált dolgozók megfelelő szűrésével és alkalmazásával. Viszont a legfrissebb kutatások alapján ma Magyarországon több, mint 40 százalék feletti a közepes- és nagyvállalatok fluktuációja, vagyis ötévente a teljes munkaerő bázis lecserélődik. A jelenség hátterére magyarázatot adhat, hogy a jelenleg felvett munkaerő 80 százaléka nem megfelelően kerül kiválasztásra.

2020. február 26. 13:20

A chatbot a cégvezető legjobb barátja

Employer branding, onboarding, HR-applikációk – divatos és gyakran puffogtatott kifejezések nem csak a toborzók és kommunikációs szakemberek, de a cégvezetők körében is. Mindeközben kevés vállalatot jellemez tudatosság a HR-stratégiát, a toborzásra fordított erőforrásokat és a járulékos költségeket tekintve, holott egy új kolléga kiválasztása átlagosan 50 napba és közel 1,2 millió forintba kerül a cégeknek. A kihívás és a verseny óriási, de a technológia ebben is partner: mesterséges intelligenciával a toborzásra fordított idő és a költségek is jelentősen csökkenthetők, így minden cégnek érdemes újragondolnia a hagyományos kiválasztási folyamatokat és eszközöket.

2020. február 26. 10:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás