Olcsóbb WAP és GPRS csomagok, változatlan akciós tarifa a Westelnél

forrás Prim Online, 2004. január 30. 11:19
A Westel a tavaly februárban egy éves időtartamra meghirdetett akciós GPRS árainak változatlanul hagyása mellett WAP Plusz és Internet Plusz/WestelNet Plusz néven az eddigieknél is kedvezőbb csomagokat vezet be.
Újabb kedvezményekkel kezdődik az év a Westelnél. A GPRS szolgáltatás díjaira vonatkozó, tavaly februárban egy évre meghirdetett akció kedvezményei 2004. február 1-je után változatlanok maradnak, azaz minden eddigi GPRS tarifa továbbra is előnyös feltételekkel vehető igénybe. A véglegesített akciós díjszabás ráadásul újabb, a WAP-ot és internetet az átlagosnál többet használó ügyfelek számára az eddigieknél kedvezőbb feltételeket kínáló új díjcsomagokkal bővül.

Az előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek számára egyaránt elérhető WAP Plusz mindössze havi bruttó 600 forint ellenében 1,5 Mbyte-nyi, azaz akár 6-8 órányi WAP-használatot biztosít, az Internet Plusz/WestelNet Plusz bruttó 4000 forintos havidíja pedig 50 Mbyte szabadon felhasználható internetezési lehetőséggel és nagyon alacsony éjszakai tarifával segíti a helytől független információkhoz jutást. A WAP Plusz használatával a 777mobil hazai viszonylatban egyedülálló tartalomkínálata, a számos témakörben elérhető friss hírek, a helyfüggő szolgáltatások - köztük a legújabb helyi időjárás ismertetőkkel -, a játékok, élő videóadások vagy akár a kulturális gyűjtemény ezentúl még olcsóbban böngészhető.

A Magyarországon kereskedelmi szolgáltatásként kizárólag a társaságnál elérhető, nagysebességű adatátviteli megoldás, azaz az EDGE szintén a kedvező és új csomagokkal kiegészülő GPRS díjszabás szerint kerül kiszámlázásra, azaz a legkorszerűbb és jelenleg GSM hálózaton leggyorsabb adatátvitelért a Westel külön díjat nem számol fel.Kulcsszavak: WAP GPRS Westel MTR mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46