Aktív Menedzsment Rendszer: a vállalatirányítási eszközök új generációja

forrás Prim Online, 2004. február 23. 13:36
A hagyományos vállalatirányítási rendszerek mára elérték korlátaikat. Bár képesek összetett folyamatok követésére és bonyolult feladatok modellezésére, a vezetőknek adott támogatás többnyire kimerül az események adminisztrálásában és utólagos követésében, esetleg a pénzügyi területeken történő éves előrejelzésekben. Holott a mai szoftvertechnológiák ettől sokkal többet tesznek lehetővé.

A vállalatirányítási rendszerek új generációját képviseli a Commit Kft. WinDirect rendszere, amely igazi eszköz az irányítói munka támogatására és vezetők, felelős munkatársak képessé tétele a problémamegelőző magatartás folytatására. A WinDirect képes egyes vezetői feladatok átvállalására, ami persze nem a felelősség és a kreatív gondolkodás átvételét jelenti.

Miről van szó? A WinDirect valóban aktívan végez el bizonyos olyan feladatokat, amelyek ma még legtöbb helyen ember által kerülnek végrehajtásra. Ez a rendszer ugyanis előre számol, ellenőriz bármely olyan eseményt vagy folyamatot, amely algoritmizálható vagy tényszerűen leírható. A WinDirectben olyan eszközök állnak rendelkezésre, amelyekkel ezek a mechanizmusok cégenként eltérő, a sajátosságokhoz igazodó módon kialakíthatóak. Az ÁFA fizetnivalók előrejelzése, a következő időszak kintlévőségének előre számolása, egyes partnerekhez rendelt plusz ellenőrzési funkciók, illetve bizonyos előre beállított események, az ezekhez rendelt tetszőleges kidolgozott automatikus interakciók a vezetői cselekvés igen fontos elemeit tudják átalakítani. A rendszer képes tranzakciókat elindítani vagy letiltani, üzeneteket, figyelmeztetéseket küldeni az illetékesek email címére vagy éppen mobiltelefonjára, vagy a WinDirect kliensre.

Így a WinDirect jóval több, mint szokásos módon egy funkció-együttes szimpla megvalósítása, hanem képes az automatizálható feladatokat elvégezni a vezetők és az érdemi munkatársak helyett.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53

Rekordbevétel az LG-nél

2019. július 30. 17:03
online sportfogadás