Nincs szüksége sík felületre az új Trust egérnek

Trust Ami Hand Track Pro

forrás Prim Online, 2004. február 23. 21:40
Az új Trust Ami Hand Track Pro segítségével nyugodtan és pontosan dolgozhat bárhol hordozható számítógépével. A speciális, kézben tartva használható egér felbontása 400 dpi. Görgetogombjával és öt nyomógombjával a hagyományos egér minden funkciójára képes anélkül, hogy sík felületre lenne szükség.

Az új Trust Ami Hand Track Pro (http://www.trust.com/13983) egér ideális megoldás azon notebook-használók számára, akik szeretnének bármilyen helyzetben kényelmesen dolgozni. Ezzel az eszközzel a notebook-használók számára az egérfunkciók optimális használatához nem szükséges többé a touchpad, a trackpoint vagy a csatlakoztatott egérhez elengedhetetlen sík felület.

A Trust által kifejlesztett egérrel bárhol pontosan és kényelmesen lehet dolgozni, akár a díványon, akár a kertben vagy az ágyban. Öt nyomógombja közül három funkcióját a felhasználó programozhatja. A kézben tartható track-egéren görgetőgomb is található, amellyel egyszerűbben böngészhetők a dokumentumok vagy az internetes oldalak. Az egér felbontása 400 dpi és a számítógép PS/2 vagy USB csatlakozójára köthető, ezért minden notebook-kal használható. Az egeret mind a bal-, mind a jobbkezesek kényelmesen használhatják.

A jól ismert egérfunkciókon kívül az Ami Hand Track Pro ideálisan használható notebook-kal végzett prezentáció esetén is. Az egér teljes szabadságot kínál például abban is, hogy a notebook-ot távolról lehessen kezelni.




A Trust Ami Hand Track Pro, amelyet Mac OS X operációs rendszerben kétgombos és görgetőgombos egérként is lehet használni, teljes mértékben Plug & Play eszköz és nagy mozgásszabadságot biztosító kétméteres kábellel, USB - PS/2 átalakítóval, védőtasakkal, szoftverrel és többnyelvű használati utasítással szállítják.

Kulcsszavak: Trust notebook egér

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05