Nincs szüksége sík felületre az új Trust egérnek

Trust Ami Hand Track Pro

forrás Prim Online, 2004. február 23. 21:40
Az új Trust Ami Hand Track Pro segítségével nyugodtan és pontosan dolgozhat bárhol hordozható számítógépével. A speciális, kézben tartva használható egér felbontása 400 dpi. Görgetogombjával és öt nyomógombjával a hagyományos egér minden funkciójára képes anélkül, hogy sík felületre lenne szükség.

Az új Trust Ami Hand Track Pro (http://www.trust.com/13983) egér ideális megoldás azon notebook-használók számára, akik szeretnének bármilyen helyzetben kényelmesen dolgozni. Ezzel az eszközzel a notebook-használók számára az egérfunkciók optimális használatához nem szükséges többé a touchpad, a trackpoint vagy a csatlakoztatott egérhez elengedhetetlen sík felület.

A Trust által kifejlesztett egérrel bárhol pontosan és kényelmesen lehet dolgozni, akár a díványon, akár a kertben vagy az ágyban. Öt nyomógombja közül három funkcióját a felhasználó programozhatja. A kézben tartható track-egéren görgetőgomb is található, amellyel egyszerűbben böngészhetők a dokumentumok vagy az internetes oldalak. Az egér felbontása 400 dpi és a számítógép PS/2 vagy USB csatlakozójára köthető, ezért minden notebook-kal használható. Az egeret mind a bal-, mind a jobbkezesek kényelmesen használhatják.

A jól ismert egérfunkciókon kívül az Ami Hand Track Pro ideálisan használható notebook-kal végzett prezentáció esetén is. Az egér teljes szabadságot kínál például abban is, hogy a notebook-ot távolról lehessen kezelni.
A Trust Ami Hand Track Pro, amelyet Mac OS X operációs rendszerben kétgombos és görgetőgombos egérként is lehet használni, teljes mértékben Plug & Play eszköz és nagy mozgásszabadságot biztosító kétméteres kábellel, USB - PS/2 átalakítóval, védőtasakkal, szoftverrel és többnyelvű használati utasítással szállítják.

Kulcsszavak: Trust notebook egér

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás