Az IBM elnyerte az Intel folyamatos minőségjavítási díját

forrás Prim Online, 2004. március 29. 13:20
Az IBM lett az Intel Corporation 2003. évi beszállítóinak a folyamatos minőségjavításért adományozott, értékes SCQI-díj (Supplier Continuous Quality Improvement Award) egyik nyertese.
Ez a díj az Intel azon beszállítóinak legmagasabb szintű elismerése, akik olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek alapvető fontosságúak az Intel sikere szempontjából, és akik rendkívüli mértékben elkötelezettek a minőség és a teljesítmény iránt. Az IBM az Intel számára gyártott notebookok, asztali számítógépek, munkaállomások és szerverek szállításáért részesült az elismerésben. Az IBM és 15 további SCQI-díjazott tiszteletére ünnepséget rendeztek a kaliforniai Burlingame-ben.

Az SCQI-díj az Intel folyamatos minőségjavítási programjának része, amely az Intel beszállítóit további erőfeszítésekre és folyamatos minőségjavításra kívánja ösztönözni. Megszerzéséhez a beszállítóknak legalább 95%-os eredményt kell elérniük azon az értékelésen, amely felméri a jelöltek teljesítményét és azt, hogy meg tudnak-e felelni a költségekkel, minőséggel, rendelkezésre állással, szállítással, technológiával és reagálási idővel kapcsolatos elvárásoknak. Az SCQI-programmal kapcsolatban további információ található a http://suppplier.intel.com/quality/ cím alatt.
Kulcsszavak: +céginfo díj Intel IBM

Az új Mate 20 X az ötödik generációs hálózatokon is működni fog

Már Magyarországon is elérhető a Huawei legújabb okostelefonja. A gyártó dupla chipkészlettel szerelte fel a Mate 20 X (5G)-t: a készülék a Huawei 7 nm-es Kirin 980-as lapkája mellett megkapta az ötödik generációs hálózati teljesítményért felelős többmódú Balong 5000-et is. 

2019. október 19. 19:58

Az NMHH az Óbudai Egyetemnek is hírközlési labort adományozott

Idén már a harmadik hírközlési labort adta át Karas Monika, az NMHH elnöke október 18-án az Óbudai Egyetemen, a Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karon.

2019. október 19. 15:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás