Oracle iLearning oktatási program a British Airways-nél

forrás Prim Online, 2004. március 29. 18:15
Az Oracle bejelentette, hogy a British Airways az Oracle és a Thomson NETg új, átfogó oktatási megoldására alapozza 48 ezer dolgozóját érintő nemzetközi oktatási programját, amelynek célja a működési költségek csökkentése és a színvonalas szakmai továbbképzés.

A megoldás az Oracle és a NETg közti fejlesztési együttműködés gyümölcse. A The Thomson Corporation részeként működő NETg a vállalati oktatás vezető szolgáltatója. A közös fejlesztés összekapcsolja a két cég termékeit: az Oracle iLearning elektronikus oktatási rendszert, amely az online és tantermi tanfolyamok megszervezését, lebonyolítását és értékelését segíti, és a NETg Open Learning Library tanfolyami könyvtárt, amely az informatikai, üzleti és egyéb szakmai képzést szolgáló tanfolyamok széles választékát kínálja.

A British Airways az Oracle iLearning és a NETg Open Learning segítségével jelenlegi képzési stratégiáját egy olyan integrált oktatási programmal váltja fel, amely képes különböző országokban egyszerre több száz online és hagyományos tanfolyam lebonyolítására és nyilvántartására. A két megoldás nyílt architektúrája csökkenti a rendszerbevezetés időigényét és költségét, mivel a meglévő tanfolyamok és személyzeti adatok egyszerűen importálhatók az új rendszerbe. Így a British Airways olcsón és gyorsan biztosíthatja az alkalmazottai számára szükséges biztonsági és szakmai képzést.

Az Oracle és a NETg megoldásainak együttműködése révén a British Airways világszerte gyorsan és hatékonyan vezetheti be új oktatási programját. Az átfogó képzési program keretében a cég különböző országokban dolgozó alkalmazottai megismerkednek a repülőtér-biztonság kérdéseivel és a poggyászkezelési előírásokkal, és lehetőséget kapnak a részvétel rugalmas lebonyolítására és az eredmények áttekintésére.

Mivel az Oracle iLearning integráltan együttműködik az Oracle Emberi Erőforrások rendszerrel, a British Airways személyzeti munkatársai a tanfolyami eredmények mellett a dolgozók más képzési adatait is látják, ami elősegíti az átfogó pályagondozást.

Az Oracle iLearning önkiszolgáló funkcióival a dolgozók egy online portálon maguk jelentkezhetnek a tanfolyamokra, választhatnak az időpontok között, elvégezhetik az online tanfolyamokat, és lekérdezhetik részletes adataikat. Az összes tanulmányi nyilvántartás egyetlen adatbázisban tárolódik, így a vezetők követhetik beosztottjaik részvételét a képzéseken, módosíthatják a részvétel ütemezését, és részletes kimutatásokat készíthetnek. A Thomson NETg díjnyertes, hivatásos pedagógusok által fejlesztett tanfolyamai az Oracle iLearning keretrendszerébe beépülve több száz korszerű oktatási programot kínálnak egységes környezetben a British Airways számára.

Kulcsszavak: e-learning Oracle

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra. A következő hónapokban az ország számos pontját érintik majd, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen.

2024. április 20. 09:49

Díjazták a Sony innovációit

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 08:54

Sony World Photography Awards 2024 – kihirdették a nyerteseket

A World Photography Organisation egy különleges gálaünnepségen Londonban kihirdette a Sony World Photography Awards 2024. évi nyerteseit. Az immár 17. éve megrendezett díjátadó ünnepség napjaink legjobb fotográfiai alkotásait mutatja be, valamint az elmúlt év legközkedveltebb képeit és történeteit díjazza. A győztes, döntős és shortlistre került képek április 19-től láthatók a Sony World Photography Awards 2024 kiállításon a londoni Somerset House-ban.

2024. április 19. 20:08

Kiberbiztonsági útmutató készült a magyar kkv-knak

A magyar kisvállalkozásokat támogató kiberbiztonsági kézikönyvet mutatott be az Európai Innovációs és Technológiai Intézettel (EIT Digital), a Nemzetközi Digitális Alapítvánnyal (Global Digital Foundation) együttműködve a Huawei Technologies. 

2024. április 19. 18:43

Megvannak a Sony World Photography Awards idei nyertesei

A World Photography Organisation egy különleges gálaünnepségen Londonban kihirdette a Sony World Photography Awards 2024. évi nyerteseit. Az immár 17. éve megrendezett díjátadó ünnepség napjaink legjobb fotográfiai alkotásait mutatja be, valamint az elmúlt év legközkedveltebb képeit és történeteit díjazza. A győztes, döntős és shortlistre került képek április 19-től láthatók a Sony World Photography Awards 2024 kiállításon a londoni Somerset House-ban.

2024. április 19. 17:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09