A Microsoft internetes zenei áruházat nyit

Milkovits Gábor, 2004. március 30. 20:03
A Microsoft ősztől saját online zenei áruház megnyitását tervezi. A szolgáltatás egyelőre csak az Egyesült Államokban lesz elérhető, az MSN-en keresztül.

 

 

A szoftveróriás új szolgáltatása révén a rivális Apple és Napster online zenét árusító oldalaival szeretne versenyre kelni. A cég képviselői arról nem árultak el részleteket, hogy a tervek szerint a letöltésekért egyesével kell-e majd fizetni, vagy pedig előfizetéses rendszerben működtetnék a website-ot. A Microsoft termékmenedzsere úgy nyilatkozott, hogy jelenleg túl korai lenne még az árakról, illetve a letölthető dalok mennyiségéről nyilatkozni. A részletekről annyit árult el, hogy a weboldalról olyan formátumban lehet majd letölteni a számokat, amely lehetővé teszi azok lejátszását a legtöbb hordozható lejátszón, illetve személyi számítógépen, kivéve a versenytárs Apple iPod készülékeit.

 

A szoftveróriás képviselője azt is elmondta, hogy míg a versenytársak sokszor elhanyagolták a kisebb, független kiadókat, addig ők szeretnének olyan szolgáltatást nyújtani, amely egyformán jó a kicsiknek és a nagyoknak, és persze a fogyasztóknak is.

Kulcsszavak: Microsoft zene onlineszolg

Itt a Microsoft MI-alapú virtuális asszisztense

Épp most lépünk be a mesterséges intelligencia által meghatározott korszakba – egy olyan új világba, amelyben alapvetően változik meg a technológiához való viszonyunk, és az is, hogy milyen előnyöket kínál számunkra a technológia. 

2023. szeptember 24. 15:52

Erre nem számítottunk – megtorpant az online kiskereskedelem

Az idei II. negyedévben mind értékben, mind a vásárlások számában visszaesett az online boltokban bankkártyával fizetett tranzakciók száma az év első három hónapjához képest. Ennek ellenére minden 5. bankkártyával itthon fizetett forintot webshopokban költünk el – derül ki a BiztosDöntés.hu összeállításából.

2023. szeptember 24. 13:20

Itt a Microsoft Copilot

Épp most lépünk be a mesterséges intelligencia által meghatározott korszakba – egy olyan új világba, amelyben alapvetően változik meg a technológiához való viszonyunk, és az is, hogy milyen előnyöket kínál számunkra a technológia. 

2023. szeptember 24. 12:38

VueMinder Lite 2023.01

A magáncélra ingyenesen használható VueMinder Lite rengeteg extra funkcióval ellátott naptár és emlékeztető program, amely kiváló választás feladataink, találkozóink kezelésére.

2023. szeptember 24. 12:14

IsMyLcdOK 5.45

Ez az apró kis program különböző tesztek és vizsgálatok segítségével megmutatja az LCD monitorunkon található rossz pixeleket.

2023. szeptember 24. 12:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59