A Microsoft internetes zenei áruházat nyit

Milkovits Gábor, 2004. március 30. 20:03
A Microsoft ősztől saját online zenei áruház megnyitását tervezi. A szolgáltatás egyelőre csak az Egyesült Államokban lesz elérhető, az MSN-en keresztül.

 

 

A szoftveróriás új szolgáltatása révén a rivális Apple és Napster online zenét árusító oldalaival szeretne versenyre kelni. A cég képviselői arról nem árultak el részleteket, hogy a tervek szerint a letöltésekért egyesével kell-e majd fizetni, vagy pedig előfizetéses rendszerben működtetnék a website-ot. A Microsoft termékmenedzsere úgy nyilatkozott, hogy jelenleg túl korai lenne még az árakról, illetve a letölthető dalok mennyiségéről nyilatkozni. A részletekről annyit árult el, hogy a weboldalról olyan formátumban lehet majd letölteni a számokat, amely lehetővé teszi azok lejátszását a legtöbb hordozható lejátszón, illetve személyi számítógépen, kivéve a versenytárs Apple iPod készülékeit.

 

A szoftveróriás képviselője azt is elmondta, hogy míg a versenytársak sokszor elhanyagolták a kisebb, független kiadókat, addig ők szeretnének olyan szolgáltatást nyújtani, amely egyformán jó a kicsiknek és a nagyoknak, és persze a fogyasztóknak is.

Kulcsszavak: Microsoft zene onlineszolg

Samsung Galaxy S20 FE – Közönségkedvenc funkciók elérhető áron

A Samsung bemutatja a Galaxy S20 család legújabb tagját, a Galaxy S20 Fan Edition készüléket. Az okostelefon prémium megoldásokkal, tripla kamerával, új, izgalmas színárnyalatokban érkezik. A Galaxy S20 FE egy igazi csúcskészülék, amelyben megtalálhatók a Galaxy rajongók kedvenc funkciói. Az új kiadás az S20 telefonokhoz képest elérhető 249.990 forintos áron lesz kapható.

2020. szeptember 24. 19:35

Magyar–román együttműködés a Mozi+ helytelen korhatárbesorolása miatt

Nyertest hirdetett egy szegedi frekvencia közösségi jellegű használatára kiírt pályázati eljáráson a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa legutóbbi ülésén. A magyar testület kezdeményezésére a román médiafelügyelet több mint félmillió forintnak megfelelő bírságot rótt ki a Mozi+ szolgáltatójára, amiért rossz korhatár-besorolással és időpontban adta le a Logant. A tanács módosította klasszifikációs ajánlását.

2020. szeptember 24. 17:53

BriskBard 2.1.0

A BriskBard több egyedi funkcióval ellátott ingyenes böngésző, amely többek között tartalmaz RSS olvasót, beépített FTP klienst, IRC Chat kiegészítőt, médialejátszót, e-mail klienst, amely támogatja a POP3, SMTP vagy IMAP protokollokat.

2020. szeptember 24. 16:26

MEmu 7.2.7

A MEmu egy ingyenes és gyors emulátor, mellyel androidos játékok futtathatók windowsos rendszereken (Windows Vista/7/8/10).

2020. szeptember 24. 16:24

A Razer szabadjára engedi vezeték nélküli zászlóshajó-termékflottáját

A Razer bejelentette az új Razer BlackShark V2 Pro, DeathAdder V2 Pro és BlackWidow V3 Pro termékek megjelenését, melyekkel a cég a legmodernebb játékteljesítményt, valamint teljes mozgásszabadságot nyújtó, csúcskategóriás, vezeték nélküli periféria-flottát hoz létre. A játékosok most már akadálytalanul, kábelek nélkül élvezhetik kedvenc játékaikat, mivel a Razer HyperSpeed vezeték nélküli technológia stabil és gyors kapcsolatot biztosít.

2020. szeptember 24. 16:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás