Április 1-től Számhordozás portál a Westelnél

forrás Prim Online, 2004. március 31. 16:23
Mindazok, akik május 1-ét követően hívószámuk megtartásával a Westelt, választanák, interneten keresztül regisztrálhatják számhordozási igényüket. A Westelnek a számhordozhatósággal kapcsolatos kedvező várakozásait alátámasztja, hogy az elmúlt fél évben a 06-30-asok száma nőtt legnagyobb mértékben.

Az elmúlt fél évben, azaz tavaly szeptember és idén február között a Westel előfizetői száma nagyobb mértékben nőtt, mint két versenytársáé összesen. A megmutatkozó bizalom a számhordozhatóság bevezetése során a legnagyobb hazai mobilszolgáltató számára kitűnő lehetőséget nyújt arra, hogy piaci részesedésének növekedését fenntartsa. A T-Mobile márkanév átvételével megerősödő, minőségi szolgáltatásait itthon és külföldön tovább bővítő piacvezető Westel éppen ezért április 1-től külön e célra kialakított internetes portálján biztosítja az előzetes regisztrációt a hívószámuk megtartásával hozzá csatlakozóknak.

A Westel honlapjáról elérhető Számhordozás portálon megtalálható a regisztrációs űrlap és minden olyan információ, amely a folyamat megértéséhez szükséges. A számhordozást több egyedülálló lehetőség teszi igazán kényelmessé, ilyen pl. a megrendelt új westeles SIM-kártya és/vagy készülék díjmentes házhozszállítása. Emellett a megküldött azonosító és jelszó birtokában a hívószámát megtartó, de Westelt választó ügyfél a Webshop zárt felületére belépve nyomon követheti a számhordozás folyamatának minden mozzanatát. A számhordozással, illetve a portállal kapcsolatosan az éjjel-nappal kedvezményesen hívható 06-40-633-633-as számon szóban vagy a szamhordozas@westel.hu e-mail címen írásban kérhető bővebb információ.

A több mint 3,8 millió előfizető bizalmát élvező társaság továbbra is az egyedülálló díjcsomagválasztékot és minőséget tekinti legfőbb értéknek, amelynek hasznos kiegészítője lehet a számhordozhatóság. A nemzetközi tapasztalatok alapján a május 1-ét követően életbe lépő lehetőséggel várhatóan az ügyfelek alig néhány százaléka él majd és az erre történő felkészülés mellett a Westel a meglévő és új mobilelőfizetők megnyerését tartja majd szem előtt.

Virtuális valóság technológia segíti az MR vizsgálatra készülő gyerekeket

A fiatal egészségügyi szakemberekből álló OncoVR csapat második VR videójátéka az MR vizsgálat előtti szorongás csökkentését tűzte ki célul.

2022. november 29. 20:29

Digitalizációval menekülhetnek előre a mostani válságból a hazai turisztikai szereplők

Előrejelzések szerint a turisztikai szektor, és azon belül a vendégéjszakák száma globálisan 30%-kal nőhet majd 2023-ban, az idei 60%-os bővülést követően, azonban a teljes nemzetközi idegenforgalmi szegmens teljesítménye még így is elmarad majd a pandémia előtti szinttől. Sajnálatos módon a jelenlegi gazdasági helyzet, az energiaválság és a tomboló infláció a turisztikai- és vendéglátó szektor hazai szereplőire is negatívan hatnak. A turizmus digitalizációja azonban esedékesebb, mint valaha, hiszen a technológiai megoldások segítenek a költségcsökkentésben, illetve az ügyfélélmény növelésén keresztül a versenyképességet is erősítik – hívta fel a figyelmet Rasztovits Dávid a Digitális Turizmus Zrt. alapító-vezérigazgatója.

2022. november 29. 18:51

Különleges műholdas telefont alkot a Bullitt és a MediaTek

A Bullitt Group okostelefongyártó-vállalat együttműködést kötött a MediaTekkel, a világ vezető csipgyártójával, egy műholdas okostelefon megalkotása kapcsán. A készülék az első okostelefon, amely képes a kétirányú műholdas üzenetküldésre. A telefon és az OTT (over-the-top) műholdas szolgáltatás kereskedelmi forgalomba 2023 első negyedévében kerül, és díjmentesen elérhető műholdas SOS funkciót kínál*.

2022. november 29. 17:16

Átadták a 2022-es Az Év Fiatal Vállalkozója díjat és Az Év Fiatal Családi Vállalkozója különdíjat

A Fiatal Vállalkozók Hete keretén belül adták át 14. alkalommal Az Év Fiatal Vállalkozója díjat. Ezzel az elismeréssel a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége minden évben azt a 18-40 év közötti vállalkozót tünteti ki, aki fiatal kora ellenére komoly értéket teremt pénzügyileg és társadalmilag egyaránt. Az Év Fiatal Vállalkozója díj 2022-es nyertesei egy innovatív építőipari vállalkozás vezetői, Balázs Gábor és Sinkó Gergő lettek. Az idén először átadott Év Fiatal Családi Vállalkozója különdíjat pedig Dr. Barta Anita, a Barta Autó cégcsoport második generációs vezetője kaphatta meg.

2022. november 29. 15:50

Ezt kockáztatjuk, ha a felhőben tároljuk az adatainkat

Az Európai Unió Kiberbiztonsági Ügynökségének legfrissebb ENISA Fenyegetettségi Térkép nevű riportja szerint a pandémia következtében népszerűvé vált hibrid munkavégzés világszerte felgyorsította a szervezetek üzleti folyamatait támogató felhőalapú szolgáltatások bevezetését. 

2022. november 29. 15:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56