Új, színes egerek a Microsofttól

Milkovits Gábor, 2004. április 10. 22:45
A Microsoft három új, különleges formatervezésű „special-edition” vezeték nélküli számítógépes egeret mutatott be, honlapján pedig várja a javaslatokat az eljövendő modellekkel kapcsolatban.
A "Groovy" ("klassz") fantázianevű vezeték nélküli optikai egér a ’60-as évek szín- és formavilágát idézi világos narancsszínű, rózsaszín és piros mintázatával. A termék számos új tulajdonsággal, köztük a Microsoft "Tilt Wheel" technológiájával is fel van szerelve, amely simább mozgást tesz lehetővé. Az "Immersion" ("merülés") névre keresztelt termék kék és lila, a "Night Vision" ("éjjel látás") pedig zöld és fekete színű, és a "Tilt Wheel" alkalmazáson kívül mindkettő a szintén a gyártó által kifejlesztett IntelliMouse Explorer technológiát is használja. A Microsoft szerint előbbi kifinomult stílusával a kreatív elmélyülést szimbolizálja, utóbbi pedig a sci-fi/fantasy világára emlékeztet. Mind a három modell öt programozható gombbal rendelkezik.

A Microsoft felhívja azokat a fogyasztóit, akiket lázba hoznak az új színes modellek, hogy szavazzanak a következő special-edition tervekre a cég internetes honlapján. A mostani egereket csak korlátozott ideig szándékoznak forgalmazni, ám a jövőben többször is tervezik, hogy hasonló formatervezett termékekkel állnak majd elő.
Kulcsszavak: Microsoft egér periféria

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás