Nők a csúcson

Rekord látogatottság a női portálpiacon

forrás Prim Online, 2004. április 14. 12:01
Az elmúlt héten látogatottsági csúcsot döntött az online női portálpiac egyik legjelentősebb szereplője, a Nők Lapja Cafe (www.nlcafe.hu). A Medián Webaudit mérései szerint az oldalt az elmúlt héten átlagosan 58 506 látogató (unique user) kereste fel.

 

A rekordlátogatottságot több sikeres szolgáltatás és játék beindításával érte el a portál. Az áprilisban három éves születésnapját ünneplő NLCafe így nemcsak üzleti eredményességével), hanem kimagasló médiateljesítményével is sikeres stratégiáját igazolta.

A húsvét előtti, hagyományosan csökkenő látogatottságot mutató időszakban a Nők Lapja Cafe látogatottsága csúcsot döntött. A Medián Webaudit mérései szerint az oldal egész héten magasan teljesített és április 7-én szerdán tetőzte be az emelkedést. Ezen a napon 74 240 látogató (unique user) kereste fel a site-ot. A látogatottságot több sikeres szolgáltatás beindításával, illetve egy húsvéti játékkal érte el a portál. A húsvét előtti héten indított, és húsvét hétfőn záró Húsvéti Olimpia animációs ügyességi játékok napi 10.000 - 20.000 pluszlátogatót is hoztak az oldalnak.

A Nők Lapja Cafe-t azonban már a játékot megelőző időszakban is folyamatosan hétről-hétre egyre több internetező nő olvasta. A már jól bevált szolgáltatások mellett a folyamatos fejlesztéseknek is köszönhetőek az eredmények. Az elmúlt időszakban a Nők Lapja Cafe közössége tovább erősödött az új szolgáltatások által. Ilyen újdonság például a divatos szakértői blogok (naplók) rendszere. Egyre több nőt vonz ez a hazai internetes közösségekbe fokozatosan betörő, új típusú netes kommunikációs és tartalomszolgáltatási megjelenési mód. Itt mindenki lehetőséget kap arra, hogy egy általa jól ismert témának blog szerkesztőjévé váljon.

A játékok és fejlesztések segítették hozzá a portált, hogy az elmúlt hetet átlagosan 58 506 (Medián Webaudit, heti átlag mérések) olvasóval zárják. Ezzel a portál a Sanoma Budapest hetilapjai között és általában a női hetilapok piacán kiemelkedően jól teljesített, bizonyítva ezzel az online lappiac folyamatosan növekvő erejét.

Itt a Microsoft MI-alapú virtuális asszisztense

Épp most lépünk be a mesterséges intelligencia által meghatározott korszakba – egy olyan új világba, amelyben alapvetően változik meg a technológiához való viszonyunk, és az is, hogy milyen előnyöket kínál számunkra a technológia. 

2023. szeptember 24. 15:52

Erre nem számítottunk – megtorpant az online kiskereskedelem

Az idei II. negyedévben mind értékben, mind a vásárlások számában visszaesett az online boltokban bankkártyával fizetett tranzakciók száma az év első három hónapjához képest. Ennek ellenére minden 5. bankkártyával itthon fizetett forintot webshopokban költünk el – derül ki a BiztosDöntés.hu összeállításából.

2023. szeptember 24. 13:20

Itt a Microsoft Copilot

Épp most lépünk be a mesterséges intelligencia által meghatározott korszakba – egy olyan új világba, amelyben alapvetően változik meg a technológiához való viszonyunk, és az is, hogy milyen előnyöket kínál számunkra a technológia. 

2023. szeptember 24. 12:38

VueMinder Lite 2023.01

A magáncélra ingyenesen használható VueMinder Lite rengeteg extra funkcióval ellátott naptár és emlékeztető program, amely kiváló választás feladataink, találkozóink kezelésére.

2023. szeptember 24. 12:14

IsMyLcdOK 5.45

Ez az apró kis program különböző tesztek és vizsgálatok segítségével megmutatja az LCD monitorunkon található rossz pixeleket.

2023. szeptember 24. 12:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59