Új videotermékekkel jelentkezett az Adobe

Az Adobe Video Collection 2.5 több, mint 200 új szolgáltatást foglal magába

forrás Prim Online, 2004. április 19. 14:10
Az Adobe Systems ma jelentette be az Adobe Video Collection 2.5 verzióját, amely az Adobe Premiere Pro 1.5, az Adobe After Effects 6.5, az Adobe Audition 1.5 és az Adobe Encore DVD 1.5 új változatait tartalmazza. A legújabb hardverfejlesztések előnyeit kihasználó új Adobe videósorozat több, mint 200 új innovatív szolgáltatást is tartalmaz, így például a Premiere Pro 1.5 nagyfelbontású (HD) videó támogatását.
Az Adobe Video Collection 2.5 változatát először április 19-22. között mutatják be a National Association of Broadcasters (NAB) rendezvényén Las Vegasban.

“Az új videótermékek megjelenésével az Adobe szoros integrációt és innovatív utómunka platformot biztosít, amelyre a műsorszóró szakemberek, a filmesek és a professzionális videósok támaszkodnak" - mondja Bryan Lamkin, az Adobe alelnöke. “A új verziók kiterjesztik elsőségünket a digitális videó- és audiószerkesztésben, mozgásgrafikában, trükközésben és DVD előállításban, és egyúttal kihasználják az Intel és hardver partnereink legújabb rendszerfejlesztéseit."

A továbbjavított integrációval és közös felületi elemekkel könnyebben lehet dolgozni Adobe videó utómunka környezetben. Az Adobe Premiere Pro 1.5, az Adobe After Effects 6.5 és az Adobe Encore DVD 1.5 támogatja az Adobe Photoshop CS szolgáltatásait, így például az egymásba ágyazott rétegkészleteket és a nem négyzet alakú pixeleket. Az Adobe Premiere Pro és az Adobe After Effects közti másolás és beillesztés lehetősége tovább erősíti a két iparágvezető alkalmazás integrációját. A felhasználók kreatív választási lehetőségeit szélesíti az, hogy az Adobe After Effects és az Adobe Premiere Pro hatásait meg lehet osztani. Az Adobe Video Collection 2.5 és az Adobe Encore DVD segítéségével a felhasználók a Photoshop menüit After Effects-be küldhetik különleges mozgómenük készítése céljából. Az Adobe Encore DVD felismeri az After Effects 6.5-ben és az Adobe Premiere Pro 1.5 AVI, illetve MPEG-2 fájljaiban elhelyezett időtengely vágópontokat, amelyekkel a felhasználók DVD fejezetpontokat készíthetnek. Az Adobe Video Collection teljes integrációs szolgáltatásai mellett a ma bejelentett összes termék jelentős új funkciókat is kínál.

Az Adobe Video Collection kétféle, Standard és Professional változatban kapható. A céges és rendezvény gyártási szakemberek számára készült Adobe Video Collection Standard az Adobe Premiere Pro 1.5, az Adobe After Effects 6.5 Standard, az Adobe Audition 1.5 és az Adobe Encore DVD 1.5 változatát tartalmazza. Az Adobe Video Collection Professional változata a filmes és műsorszóró szakemberek számára készült, magába foglalja az Adobe After Effects 6.5 Professional változatát és az Adobe Photoshop CS-t.

Árak és beszerzési lehetőségek

Az Adobe Video Collection for Windows XP változata 2004. második negyedévében várható. Az Adobe Video Collection Standard ajánlott fogyasztói ára 999 dollár lesz. Bármely különálló termék frissített változatát 799 dolláros fogyasztói áron lehet majd beszerezni. Az Adobe Video Collection Professional ajánlott fogyasztói ára 1499 dollár lesz. Azok a vásárlók, akik az Adobe Video Collection Standard vagy Professional előző változatával rendelkeznek 249 dolláros fogyasztói áron jogosultak frissíteni. Az Adobe Video Collection Standard vásárlók 499 dolláros fogyasztói áron frissíthetnek az Adobe Video Collection Professional változatra.

Kulcsszavak: videó multimédia Adobe

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05