Portál segíti a hazaiak EU-s pályázását

Kovács Attila, 2004. április 19. 17:10
Mától DirectEurope néven , az Oracle Hungary, a HP Magyaország , az OTP Bank és a Leadex Magyarország közös munkája eredményeként megnyílt az első olyan webhely Európában, amely az EU-hoz újonnan csatlakozó országok gazdasági ágazati szereplőit, valamint közigazgatási egységeit segíti az Európai Unió strukturális alapjainak minél eredményesebb megpályázásában.

Az eredetileg az Oracle által kezdeményezett internetes portál elérési paramétere: http://www.directeurope.hu A bemutató mai sajtótájékoztatóján Füzes Péter, az Oracle Hungary ügyvezetője hangsúlyozta, a portál funkcióival elsősorban a hazai kis és közepes vállalatoknak, illetve az önkormányzatoknak kíván - leginkább ingyenes online szolgáltatásokkal - segíteni. A közös munka során az OTP a finanszírozásban, a Leadex a pályázással összefüggő konzultációs munkákban segített. Az ingyenes portálszolgáltatások között található: projektötletek hozzárendelése a megfelelő országos beruházási prioritásokhoz; "lépésről-lépésre" segítségnyújtás a pályázatok megírásához, az együttműködő "négyek" szakértőinek hozzájárulásai.

Kulcsszavak: onlineszolg pályázat EU

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Erre nem számítottunk – megtorpant az online kiskereskedelem

Az idei II. negyedévben mind értékben, mind a vásárlások számában visszaesett az online boltokban bankkártyával fizetett tranzakciók száma az év első három hónapjához képest. Ennek ellenére minden 5. bankkártyával itthon fizetett forintot webshopokban költünk el – derül ki a BiztosDöntés.hu összeállításából.

2023. szeptember 24. 13:20

MI-vel teszi hatékonyabbá és fenntarthatóbbá a cégek működését a Schneider Electric

Mesterséges intelligencia (MI) megoldással egészíti ki EcoStruxure Resource Advisor megoldását a Schneider Electric, a lépésnek köszönhetően a vállalati döntéshozók még gyorsabban férhetnek hozzá a cégük energiafelhasználási és fenntarthatósági adataihoz. Az új rendszer zártkörű béta tesztje szeptemberben indul és várhatóan az év végén, illetve 2024 elején lesz szélesebb körben is elérhető.

2023. szeptember 24. 10:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59